Ramintos receptas: Avižiniai-bananiniai blyneliai

Visiems amerikietiškų blynelių mėgėjams, norintiems maitintis sveikiau – puiki alternatyva! Tai bus tikriausiai patys maistingiausi ir lengviausiai pagaminami blynai, kokius tik esate gaminę ar valgę: tik trys ingredientai, jokio pridėtinio cukraus, daug skaidulinių medžiagų. Skanūs, išsipūtę, suteikiantys energijos žvaliam rytui. Valgykite su mėgstamomis uogomis, graikišku jogurtu ar trintų uogų bei vaisių tyre (sutrintos šaldytos ar šviežios uogos, bananas ir medus). Tokie blynai bus ne tik šauni šeimos savaitgalio pusryčių, bet ir vaikų priešpiečių dėžutės idėja.

Reikės:

250 g (2 dideli arba 3 maži) bananų;

200 g viso grūdo avižinių dribsnių arba miltų;

3 vnt. kiaušinių;

šlakelio nerafinuoto rapsų aliejaus| kepimui.

Gaminimo eiga

  1. Avižinius dribsnius sumalame į miltus arba naudojame pirktinius avižinius miltus.
  2. Kiaušinius nuplauname ir išplakame. Bananaus sutriname šakute.
  3. Beriame avižinius miltus, dedame sutrintus bananus ir elektriniu prietaisu viską išmaišome iki vientisos blynų masės.
  4. Įkaitiname keptuvę su šiek tiek aliejaus. Šaukštu formuojame blynelius ir kepame iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x