Morkų sriuba su kokosų pienu

Kategorija
Sriubos
Žymos:
sveika mityba, Sveika vakarienė, Sveiki pietūs

Daug daržovių, skaidulinių medžiagų - puikus patiekalas Jūsų šeimos stalui!

Jums reikės:
  • 6-7 morkų ;
  • 1 svogūno ;
  • 2 š. kokosų aliejaus ;
  • 2 a.š. maltų kalendrų ;
  • 1 š. tarkuoto imbiero šaknies ;
  • apie 500 ml daržovių sultinio arba vandens ;
  • 200 ml kokosų pieno ;
  • Žiupsnelio druskos ;
  • Žiupsnelio šviežiai maltų juodųjų pipirų ;
  • Kalendros lapelių (patiekimui) ;
Gaminimo eiga:
  • Morkas supjaustykite šiaudeliais. Svogūną smulkiai supjaustykite.
  • Puode įkaitinkite kokosų aliejų, suberkite morkas, svogūnus, maltas kalendras, tarkuotą imbierą ir vis pamaišant ant lėtos kaitros pakepinkite apie 7-10 min.
  • Supilkite karštą daržovių sultinį arba vandenį kad vos apsemtų morkas ir keletą minučių virkite, kol morkos suminkštės, bet dar išlaikys savo traškumą. Prieš pilant sultinį ar vandenį, keletą šaukštų morkų galite atidėti sriubos papuošimui.
  • Baigus virti, smulkintuvu sutrinkite sriubą. Įpilkite kokosų pieną, pasūdykite, įberkite pipirų ir pakaitinkite iki užvirimo.
  • Patiekite su smulkintais kalendros lapeliais ir atidėtais morkų šiaudeliais.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x