Kukurūzų košė su mangų tyre

Greiti pusryčiai, ypač pradžiuginantys mažuosius, tarsi saulės spindulėliai iš pat ryto nušvitę lėkštėse. Mažai druskos; be pieno produktų; be glitimo.

Jums reikės:
  • 100 g smulkių kukurūzų kruopų (polenta);
  • Vandens, druskos;
  • 0,5 vnt. prinokusio mango;
  • 1 v.š. ekologiško agavų sirupo;
  • Ypač tyro alyvuogių aliejaus;
  • Šv. uogų pateikimui.
Gaminimo eiga:
  • Užvirus vandeniui, dedame kruopas, druską maišydami. Verdame apie 5-8 min.
  • Mangą sutriname su agavų sirupu.
  • Tiekiame košę su apšlakstytu alyvuogių aliejumi, mangų tyre ir šv. uogomis. Skanaus!

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x