Greiti pusryčiai, ypač pradžiuginantys mažuosius, tarsi saulės spindulėliai iš pat ryto nušvitę lėkštėse.
Mažai druskos; be pieno produktų; be glitimo.
Jums reikės:
- 100 g smulkių kukurūzų kruopų (polenta);
- Vandens, druskos;
- 0,5 vnt. prinokusio mango;
- 1 v.š. ekologiško agavų sirupo;
- Ypač tyro alyvuogių aliejaus;
- Šv. uogų pateikimui.
Gaminimo eiga:
- Užvirus vandeniui, dedame kruopas, druską maišydami. Verdame apie 5-8 min.
- Mangą sutriname su agavų sirupu.
- Tiekiame košę su apšlakstytu alyvuogių aliejumi, mangų tyre ir šv. uogomis. Skanaus!
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!