Video receptas: Kepti burokėliai ir moliūgai su feta


Jums reikės:
2 švieži burokėliai
200 g šviežio moliūgo
100 g feta (tinka ir burata, mozarela)
persilado, raudonėlio, pipirų, druskos
balzamiko padažo
ypač tyras alyvuogių aliejus
ankštiniai (pupelės, avinžirniai)| nebūtinai
Gaminimo eiga
1. Supjaustykite kubeliais daržoves, apšlakstykite aliejumi, prieskoniais, burokėlius balzamiku.
2. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20-25 min.
3. Dėkite į lėkštę keptas daržoves, feta, apšlakstykite balzamiko padažu.
4. Taip pat galite pakepinti ir kartu su daržovėmis ankštinius, pupeles ar avinžirnius ir jie praturtintų dar augaliniais baltymais šį patiekalą.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x