Salotoms reikės:
1 didelio agurko
1 didelio avokado
Šviežių krapų (gali būti ir petražolės/ mėtos)
50 g moliūgų sėklų
100 g feta sūrio Padažui reikės:
ypač tyro alyvuogių aliejaus
sojų padažo
druskos Gaminimo eiga
1. Agurką supjaustyti griežinėliais. Žoleles smulkiai papjaustyti. Avokadą supjaustyti kubeliais. Moliūgų sėklas apkepinti keptuvėje.
2. Visus ingredientus dėti į lėkštę ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi, soja ir trupučiu druskos.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!
Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.
Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.