Avižiniai sausainiai su bananais

Kategorija
Sveikas desertas, Sveikas užkandis
Žymos:
avižiniai sausainiai, sveika mityba, sveikas desertas, sveikas maistas

Labai paprastas, skanaus ir sveiko užkandžio receptas! Puikiai tinka priešpiečiams!

Jums reikės:
  • 200 g avižinių dribsnių
  • 70 g neraf. rapsų aliejaus
  • 100 g kepintų moliūgo sėklų (gali būti ir saulėgrąžos ar skaldyti riešutai, lengvai sūdyti)
  • 2 vnt. gerai prinokusių bananų
  • 0,5 v.š. neraf. Cukraus (Pridėtinio cukraus galima ir nedėti, lengvo saldumo pakanka iš bananų)
  • Cinamono
Gaminimo eiga:
  • 1. Bananą sutrinkite ir sumaišykite su aliejumi iki vienalytės masės.
  • 2. Sudėkite likusius ingredientus, išmaišykite.
  • 3. Formuokite šaukštu ant kepimo popieriaus sausainius ir kepkite 25-30 minučių 180 ℃ temperatūroje, kol lengvai paruduos.
  • 4. Palikite vėsti ant aušinimo grotelių. Skanaus!

Avižiniai sausainiai sveiki užkandžiai receptas

Komentarų:

Įrašyti komentarą