Duonelė su burokėlių užtepėle
Reikės:
Duonos/batono;
Sūrio brie;
300 g burokėlių, virtų arba keptų orkaitėje;
1 stkl. virtų arba konservuotų raudonųjų pupelių (220 g);
1 – 2 vnt. česnako skiltelių;
2 v.š. ypač tyro alyvuogių aliejaus;
2 v.š. citrinos sulčių;
1-2 v.š. lukštentų saulėgrąžų;
žiupsnelio druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų;
šiek tiek petražolių.
Gaminimo eiga
Duonelė su filadelfijos sūriu ir jamon kumpiu
Reikės:
Duonos/batono;
Filadelfijos tepamo sūrio;
Jamon kumpio;
rukolos.
Gaminimo eiga
Duonelė su Ispaniška užtepėle Almagrote
Reikės:
Duonos/batono;
400 g konservuotų blanširuotų be odelės pomidorų su sultimis;
350 g kietojo sūrio (geriausia ožkos kietasis sūris);
60 ml ypač tyro alyvuogių aliejaus;
3 vnt. česnako skiltelių;
aitriosios paprikos, persilado prieskonių (pagal skonį).
juodųjų alyvuogių.
Gaminimo eiga
Duonelė su kiaušinių ir tuno užtepėle
Užtepėlei reikės:
Duonos/batono;
160 g konservuoto tuno alyvuogių aliejuje;
3 vnt. kiaušinių;
0,5 vnt. mėlynojo svogūno (didesnio);
1 v.š. majonezo;
2 vnt. raugintų agurkų;
žiupsnelio druskos, j.pipirų.
Gaminimo eiga
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!