Viso grūdo speltos pica su pomidorais ir kietuoju sūriu

Kategorija
Sveika vakarienė, Sveiki pietūs
Žymos:
Pica, sveika pica, Sveiki pietūs


Jums reikės:
  • 240 g šviesių spelta miltų;
  • 240 g viso grūdo spelta miltų;
  • 1 stkl. vandens;
  • 5 v.š ypač tyro alyvuogių aliejaus;
  • 1 a.š. kepimo miltelių;
  • Žiupsnelio joduotos druskos;
  • 3 dideli pomidorai;
  • 100 g kietojo fermentinio sūrio (45%);
  • 3-4 v.š pomidorų padažo (ne mažiau kaip 50 proc. Pomidorų pastos);
  • Žiupsnelio džiovintų bazilikų.
Gaminimo eiga:
  • Pagrindas - Miltus sumaišykite su kepimo milteliai ir druska, supilkite vandenį, aliejų ir išminkykite tešlą.
  • . Iš gautos masės iškočiokite apvalų, plokščią pusgaminį ir perkelkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.
  • Priedai - pomidorus nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite griežinėliais. Fermentinį sūrį sutarkuokite.
  • Paruoštą picos pagrindą aptepkite pomidorų padažu, apdėliokite smulkintais pomidorais, apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu ir bazilikais.
  • Kepkite orkaitėje 200 ºC temperatūroje 10-15 min.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x