Kokteilis tinka ne tik vasaros metu, bet ir Lietuvos valstybinėms šventėms paminėti! Galima sluoksniuoti vienoje stiklinėje arba tiekti atskirai.
Jums reikės:
- Raudonam sluoksniui: 200 g braškių šaldytų ar šviežių;
- 2 vnt. ekologiškų bananų;
- 0,5 vnt. žaliosios citrinos;
- 1 a.š. agavos sirupo.
- Žaliam sluoksniui reikės: 0,5 vnt. ekologiško banano;
- 0,5 vnt. mango;
- 0,5 vnt. kriaušės;
- 0,5 vnt. ananaso;
- 50 g špinatų;
- 1 vnt. kivio;
- žiupsnelio ciberžolės;
- 1 a.š. agavos sirupo;
- 0,5 vnt. žaliosios citrinos.
- Geltonam sluoksniui reikės: 0,5 vnt. ekologiško banano;
- 0,5 vnt. mango;
- 0,5 vnt. kriaušės;
- 0,5 vnt. ananaso;
- 0,5 vnt. žaliosios citrinos;
- 1 a.š. agavų sirupo.
Gaminimo eiga:
- Vaisius nuplauti ir nulupti.
- Raudonam sluoksniui susmulkiname braškes su bananu. Paskaniname citrina ir agavos sirupu.
- Špinatus nuplauname tekančiu vandeniu, nuvarviname.
- Sutriname trintuvu vieną bananą, mangą, ananasą, kriaušę.
- Gautą masę perskiriame pusiau. Į vieną jos dalį reikia suberti ciberžolę, paskaninti žaliosios citrinos sultimis, agavos sirupu ir išmaišyti.
- Į kitą dalį sudedame smulkintuvu susmulkintus špinatus, kivį, agavos sirupą, žalios citrinos sulčių (pagal skonį). Išmaišome, geriausia smulkintuvu.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!