Kopūstą užpilkite vandeniu pasūdykite ir virkite. Kas kelias 5 min. Nupjaunant po apvirusį kopūsto lapą.
Įdaras – Cukiniją susmulkinkite, morkas, svogūnus ir česnakus susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje su aliejumi. Dalį kepintų daržovių sumaišykite su smulkinta kiauliena, grikių kruopomis, prieskoniais. Ant apvirusio kopūsto lapo dėkite šiek tiek įdaro ir suvyniokite kaip voką.
Paruoštus troškinti balandėlius sudėkite į puodą apiberkite likusiomis kepintomis daržovėmis, džiovintais krapais ir apšlaktykite pomisorų pasta.
Balandėlius užpilkite vandeniu, kad apsemta būtų 1/3 balandėlių, puodą uždenkite ir troškinkite vidutinėje kaitroje 30-40 min.
Pusę nuplautų bulvių išvirti su lupyną, kitą dalį bulvių supjaustyti skiltelėmis, apšlakstyti druska, ciberžole ir iškepti orkaitėje (180ºC temperatūroje 20-30 min.).
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!
Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.
Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.