Šokoladiniai sausainiai

Kategorija
Desertai
Žymos:
Desertas , Receptas , Sausainiai ,

Šokoladiniai sausainiai – desertų desertas! Nuostabaus skonio ir kvapo! Cukraus iki 16 g/100 g.

Jums reikės:
  • 130 g juodojo šokolado (ne mažiau 70 proc.);
  • 130 g ekologiško sviesto;
  • 40 g neraf. cukraus;
  • 180 g ekologiškų miltų (50/50 viso grūdo ir ne viso grūdo);
  • 1 ekologiško kiaušinio;
  • vanilės ekstrakto.
Gaminimo eiga:
  • Kambario temperatūros sviestą ir smulkintą šokoladą įmaišyti.
  • Į gautą masę sudėti miltus, cukrų, vanilės ekstraktą ir įmušti kiaušinį.
  • Sausainių masę gerai išminkyti.
  • Iš gautos tešlos formuoti norimo dydžio sausainius: ant kepimo popieriaus, formuojame rutuliukus ir išlyginti juos šakute.
  • Kepti 15-20 min. (priklausomai nuo sausainių dydžio) 180ºC temperatūroje. Skanaus!

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x