Šokoladiniai sausainiai

Kategorija
Desertai
Žymos:
Desertas, Receptas, Sausainiai

Šokoladiniai sausainiai – desertų desertas! Nuostabaus skonio ir kvapo! Cukraus iki 16 g/100 g.

Jums reikės:
  • 130 g juodojo šokolado (ne mažiau 70 proc.);
  • 130 g ekologiško sviesto;
  • 40 g neraf. cukraus;
  • 180 g ekologiškų miltų (50/50 viso grūdo ir ne viso grūdo);
  • 1 ekologiško kiaušinio;
  • vanilės ekstrakto.
Gaminimo eiga:
  • Kambario temperatūros sviestą ir smulkintą šokoladą įmaišyti.
  • Į gautą masę sudėti miltus, cukrų, vanilės ekstraktą ir įmušti kiaušinį.
  • Sausainių masę gerai išminkyti.
  • Iš gautos tešlos formuoti norimo dydžio sausainius: ant kepimo popieriaus, formuojame rutuliukus ir išlyginti juos šakute.
  • Kepti 15-20 min. (priklausomai nuo sausainių dydžio) 180ºC temperatūroje. Skanaus!

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x