KVIEČIAME

KOKYBIŠKO MAISTO ŠVENTĖ

2018 m. rugsėjo 21 d. 10 val. Viešbutyje „Panorama“ Sodų g. 14, VILNIUS

Konferencijos tikslas propaguoti ekologiškus, nacionalinės kokybės ir saugomos kilmės vietos nuorodos (SKVN), garantuotus tradicinius gaminius (GTG) bei saugomos geografinės nuorodos (SGN) maisto produktus. Suteikti kompetentingos informacijos ir skatinti rinktis šiuos produktus kasdieninėje mityboje, formuoti pozityvų požiūrį į šiuos produktus, valgymo kultūrą Lietuvoje.

Konferencija skirta – visuomenei, maisto pramonės technologams, kokybės vadovams, gamybos vadovams, pardavimų ir marketingo vadovams, viešojo maitinimo atstovams.

Renginys nemokamas.

Būtina registracija: projektai@sveikataipalankus.lt ir https://goo.gl/ds41hL
Daugiau informacijos: tel. + 370(609)10833  www.sveikataipalankus.lt

Registruokitės jau dabar! Vietų skaičius ribotas.

PROGRAMA

 9.30 – 10.00 val. – Dalyvių registracija, pasitikimo kava/ arbata.

10.00 – 10.40 val. – ŠVENTĖS ATIDARYMAS IR 2018 m. GERIAUSIOS EKOLOGIŠKŲ PRODUKTŲ GAMYBOS ĮMONĖS APDOVANOJIMAI (LR žemės ūkio ministras Giedrius Surplys, LR sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga)

10.40 – 11.00 val. – KOKYBE PAŽENKLINTAS MAISTAS LIETUVOJE (LR Žemės ūkio viceministrė Ausma Miškinienė)

11.00 – 12.00 val. – DISKUSIJA TEMA: KOKYBE PAŽENKLINTO MAISTO PERSPEKTYVOS – KAINOS IR KOKYBĖS SANTYKIS. (LR žemės ūkio ministras  Giedrius Surplys, LR sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga, Kauno mokyklos “Šviesa” direktorė Evelina Stankevičienė, AB “AUGA Group” valdybos pirmininkas Kęstutis Juščius ir sveikos mitybos specialistė Vaida Kurpienė)

12.00 – 13.00 val. – Kokybe paženklintų maisto produktų pristatymas ir degustacija.

13.00 – 13.40 val. – EKOLOGIŠKO MAISTO KRYPTIS IR PASAULINĖS TENDENCIJOS (KODĖL GAMINTOJAI RENKASI GAMINTI EKOLOGIŠKĄ MAISTĄ? (GEROJI PATIRTIS) (AB “AUGA Group” valdybos pirmininkas Kęstutis Juščius)

13.40 – 14.00 val. – KOKYBIŠKAS VAIKŲ MAITINIMAS. GEROJI PATIRTIS. (Kauno mokykla – darželis „Šviesa“ direktorė Evelina Stankevičienė)

14.00 – 15.00 val. – KOKYBIŠKŲ MAISTO PRODUKTŲ ĮTAKA ŽMOGAUS SMEGENIMS. (Vilniaus universiteto Gyvybės mokslų centro biochemikė Dr. Urtė Neniškytė)

15.00 – 15.15 val. – Kavos/ arbatos pertraukėlė.

15.15 – 16.30 val. – KOKYBIŠKO MAISTO ĮTAKA SVEIKATAI, MAISTINĖ IR ENERGETINĖ VERTĖ. (UAB „Valgau sveikai“ direktorė, sveikos mitybos specialistė Vaida Kurpienė)

16.30 – 17:00 val. – APIBENDRINIMAS. KOKYBIŠKAS MAISTAS – DARŽELIUOSE, MOKYKLOSE, LIGONINĖSE, KAVINĖSE, NAMUOSE.

17.00 val.  –  ŠVENTĖS PABAIGA.

VISO RENGINIO METU VYKS KOKYBIŠKŲ MAISTO PRODUKTŲ PRISTATYMAS, VIKTORINOS LAIMĖTOJŲ APDOVANOJIMAI, PRIZAI.

Parsisiusk preliminarią programą >

VšĮ „Sveikatai palankus“ Jūsų asmens duomenis tvarko dėl leidinių prekybos bei webseminarų paslaugos tiekimo tikslu. Daugiau informacijos apie savo, kaip duomenų subjekto teises, rasite Privatumo pranešime čia.

Ne pelno siekiančios ir paramos gavėjo statusą turinčios VšĮ „Sveikatai palankus“ tikslas – vartotojų mitybos raštingumo didinimas, kad atpažintų ir rinktųsi kokybišką, ekologišką ir sveikatai palankesnį maisto produktą!


Rėmėjas: