PROGRAMA


KVIEČIAME

Įstaigos VšĮ „Sveikatai palankus“ organizuojamą konferenciją, mugę ir degustaciją

KOKYBIŠKO MAISTO ŠVENTĖ

2018 m. rugsėjo 21 d. 10 val. Viešbutyje „Panorama“ Sodų g. 14, VILNIUS

Konferencijos tikslas propaguoti ekologiškus, nacionalinės kokybės ir saugomos kilmės vietos nuorodos (SKVN), garantuotus tradicinius gaminius (GTG) bei saugomos geografinės nuorodos (SGN) maisto produktus. Suteikti kompetentingos informacijos ir skatinti rinktis šiuos produktus kasdieninėje mityboje, formuoti pozityvų požiūrį į šiuos produktus, valgymo kultūrą Lietuvoje.

Konferencija skirta – visuomenei, maisto pramonės technologams, kokybės vadovams, gamybos vadovams, pardavimų ir marketingo vadovams, viešojo maitinimo atstovams.


Renginys nemokamas.

Būtina registracija: projektai@sveikataipalankus.lt ir https://goo.gl/ds41hL
Daugiau informacijos: tel. + 370(609)10833  www.sveikataipalankus.lt

Registruokitės jau dabar! Vietų skaičius ribotas.


PRELIMINARI PROGRAMA:

 

 9.30 – 10.00 val. – Dalyvių registracija, pasitikimo kava/ arbata.

10.00 – 10.30 val. – ŠVENTĖS ATIDARYMAS. (VšĮ „Sveikatai palankus“ direktorė Raminta Bogušienė, LR Žemės ūkio ministras Giedrius Surplys ir kiti)

10.30 – 11.10 val. – EKOLOGIŠKŲ IR NACIONALINĖS KOKYBĖS, SKVN, GTG ir SGN PRODUKTŲ GAMYBA, PRIVALUMAI IR REIKALAVIMAI. KUO ŠIE PRODUKTAI PRANAŠESNI UŽ ĮPRASTINIUS. (LR Žemės ūkio ministerijos atstovas)

11.10 – 12.00 val. – KOKYBIŠKO MAISTO GAMYBA DARŽELIUOSE, MOKYKLOSE, LIGONINĖSE, KAVINĖSE, NAMUOSE. (Maisto technologė ir mitybos specialistė, VšĮ „Sveikatai palankus“ direktorė, socialinių iniciatyvų įgyvendintoja Raminta Bogušienė)

12.00 – 12.10 val. – Kavos/ arbatos pertraukėlė.

12.10 – 12.40 val.  – DEGUSTACIJA. KOKYBIŠKŲ MAISTO PRODUKTŲ PRISTATYMAS.

12.40 – 13.40 val. – KOKYBIŠKŲ MAISTO PRODUKTŲ ĮTAKA ŽMOGAUS SMEGENIMS. (Vilniaus universiteto Gyvybės mokslų centro biochemikė Dr.Urtė Neniškytė)

13.40 – 14.20 val. – Pietūs.

14:20 – 15:00 val. – EKOLOGIŠKO MAISTO KRYPTIS IR PASAULINĖS TENDENCIJOS. KODĖL GAMINTOJAI RENKASI GAMINTI EKOLOGIŠKĄ MAISTĄ? (GEROJI PATIRTIS) (AB „AUGA Group“ atstovas)

15.00 – 16.30 val.  – KOKYBIŠKO MAISTO ĮTAKA SVEIKATAI, MAISTINĖ IR ENERGETINĖ VERTĖ. (UAB „Valgau sveikai“ direktorė, sveikos mitybos specialistė Vaida Kurpienė)

17.00 val.  –  ŠVENTĖS PABAIGA.

VISO RENGINIO METU VYKS KOKYBIŠKŲ MAISTO PRODUKTŲ PRISTATYMAS, DEGUSTACIJA, VIKTORINA, LAIMĖTOJŲ APDOVANOJIMAI

Parsisiusk preliminarią programą >

VšĮ „Sveikatai palankus“ Jūsų asmens duomenis tvarko dėl leidinių prekybos bei webseminarų paslaugos tiekimo tikslu. Daugiau informacijos apie savo, kaip duomenų subjekto teises, rasite Privatumo pranešime čia.


Ne pelno siekiančios ir paramos gavėjo statusą turinčios VšĮ „Sveikatai palankus“ tikslas – vartotojų mitybos raštingumo didinimas, kad atpažintų ir rinktųsi kokybišką, ekologišką ir sveikatai palankesnį maisto produktą!



Rėmėjas: 

Navigate