vasario, 5 2019 Sezoninių ir alergiškiems vaikams skirtų valgiaraščių rinkiniai
DARŽELIAMS IR MOKYKLOMS PARENGTA PAGAL NAUJUS VAIKŲ MAITINIMO REIKALAVIMUS
- Gardūs ir sveiki patiekalai;
- 90 proc. nauji receptai;
- Šaltasis ir šiltasis sezonai;
- Pritaikyta alergiškiems pieno produktams ir glitimui;
- Rinkinį sudaro 4 valgiaraščiai (po 15 dienų).
Keli valgymų pavyzdžiai:
Keli naujų patiekalų pavyzdžiai:
Maisto fotografė Jūratė Navikienė
Valgiaraščių rinkiniai
VIENĄ RINKINĮ SUDARO:
- 4 valgiaraščiai po 15 dienų (šiltajam ir šaltajam sezonui + 2 sezoniniai meniu alergiškiems vaikams);
- technologinės kortelės.
- 1-3 metų vaikų amžiaus grupė
- 4-6 metų vaikų amžiaus grupė
- 7-10 metų vaikų amžiaus grupė
- Virš 11 metų vaikų amžiaus grupė.
Šaltojo ir šiltojo sezono produktai
- Sezoninės uogos, daržovės – šaldytos, raugintos, daugiau šakninės.
- Sezoniniai vaisiai: obuolys, apelsinas, kivi, mandarinas, bananai ir pan.
- Sezoninės daržovės ir jų salotos: raugintu agurkai, rauginti kopūstai, burokėliai, morkos ir jų salotos.
- Šilti gėrimai.
Šiltasis sezonas (kai yra šviežių daržovių nuo gegužės 1 d. iki spalio 1 d.):
- Šviežios daržovės, uogos, vaisiai.
Kiekvienas šiltojo ir šaltojo sezono meniu adaptuotas alergiškiems pienui ir jo produktams bei glitimui (meniu be šių pagrindinių alergenų).
Išsirinkite Jūsų įstaigai tinkamiausią rinkinį
I RINKINYS (su vakariene) susideda iš šių 4 valgiaraščių:
- 15 dienų šaltojo sezono valgiaraštis su technologinėmis kortelėmis. 3 valgymai – pusryčiai, pietūs ir vakarienė.
- 15 dienų šiltojo sezono valgiaraštis su technologinėmis kortelėmis. 3 valgymai – pusryčiai, pietūs ir vakarienė.
- 15 dienų šaltojo sezono pritaikyto maitinimo (be pieno produktų ir glitimo) valgiaraštis su technologinėmis kortelėmis. 3 valgymai – pusryčiai, pietūs ir vakarienė.
- 15 dienų šiltojo sezono pritaikyto maitinimo (be pieno produktų ir glitimo) valgiaraštis su technologinėmis kortelėmis. 3 valgymai – pusryčiai, pietūs ir vakarienė.
Iš viso: 4 valgiaraščiai su 3 valgymais. Kiekvienas jų – 15 dienų laikotarpiui.
II RINKINYS (su pavakariais) susideda iš šių 4 meniu:
- 15 dienų šaltojo sezono valgiaraštis su technologinėmis kortelėmis. 3 valgymai – pusryčiai, pietūs ir pavakariai.
- 15 dienų šiltojo sezono valgiaraštis su technologinėmis kortelėmis 3 valgymai – pusryčiai, pietūs ir pavakariai.
- 15 dienų šaltojo sezono pritaikyto maitinimo (be pieno produktų ir glitimo) valgiaraštis su technologinėmis kortelėmis. 3 valgymai – pusryčiai, pietūs ir pavakariai.
- 15 dienų šiltojo sezono pritaikyto maitinimo (be pieno produktų ir glitimo) valgiaraštis su technologinėmis kortelėmis. 3 valgymai – pusryčiai, pietūs ir pavakariai.
III RINKINYS (mokykloms) susideda iš šių 4 meniu:
- 15 dienų šaltojo sezono valgiaraštis su technologinėmis kortelėmis. 1 valgymo – pietūs.
- 15 dienų šiltojo sezono valgiaraštis su technologinėmis kortelėmis. 1 valgymo – pietūs.
- 15 dienų šaltojo sezono pritaikyto maitinimo (be pieno produktų ir glitimo) valgiaraštis su technologinėmis kortelėmis. 1 valgymo – pietūs.
- 15 dienų šiltojo sezono pritaikyto maitinimo (be pieno produktų ir glitimo) valgiaraštis su technologinėmis kortelėmis. 1 valgymo – pietūs.
Iš viso: 4 valgiaraščiai su 1 valgymu. Kiekvienas jų – 15 dienų laikotarpiui.
SVARBU!!!
- MES KONSULTUOJAME PAGAL JŪSŲ POREIKIUS ĮGYVENDINIMO ETAPE.
- PERKANT ŠIUOS RINKINIUS GAUNATE NET 10 proc. NUOLAIDĄ MOKYMAMS. (WebSeminaras, El. Mokymai ir kiti mokymai Studijoje „Sveikatai palankus“).
Komentarų: