Viso grūdo kvietinis pyragas su avietėmis

Category
Sveikas desertas


Jums reikės:
  • 150 g ekologiškų viso grūdo kvietinių miltų
  • 100 g ekologiškų viso grūdo speltos miltų
  • 1 a.š. kepimo miltelių
  • 40 g avižų sėlenų
  • 2 ekologiškų kiaušinių
  • 3 v.š. ekologiško rapsų aliejaus
  • 240 ml graikiško jogurto
  • 2 v.š. nerafinuoto cukraus
  • Šaldytų aviečių
  • Sezamo sėklų (apibarstymui)
Gaminimo eiga:
  • 1. Viename dubenyje sumaišykite visus sausus produktus. 2. Kiaušinius sumaišykite su aliejumi, jogurtu, supilkite į dubenį su sausais produktais ir išmaišykite. Šaukštu atsargiai įmaišykite uogas (šaldytų atšildyti nereikia). 3. Paruoštą tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, viršų apibarstykite sezamo sėklomis, dėkite į iki 180 oC įkaitintą orkaitę ir kepkite 35-40 minutes.
No Comments

Post A Comment