fbpx

Orkaitėje keptas Vilkešeris

Kategorija
Sveiki pietūs
Žymos:
sveika mityba, Sveiki pietūs, vilkešeris, žuvies patiekalai

Paprastas ir lengvas būdas pietums paruošti žuvį.

Jums reikės:
  • Šviežio vilkešerio
  • Mėgiamos daržovės (morkos, porai, cukinija, kmynai)
  • Mėgiami prieskoniai žuviai
Gaminimo eiga:
  • Žuvį išdarinėjame, nuimame žvynus ir t.t. įtriname mėgiamais prieskoniais, nededame druskos, žuvis jos turi natūraliai pakankamai, dedame į foliją, kepame orkaitėje apie 20-25 min. Tiekiame su troškintomis daržovėmis (morkos, porai, cukinija, kmynai) ir šviežiomis daržovėmis.

Komentarų:

Įrašyti komentarą