Konsultacijos maisto saugos ir kokybės klausimais:
- MAISTINĖS IR ENERGINĖS VERTĖS SKAIČIAVIMAS. MAISTO PRODUKTŲ ŽENKLINIMO ETIKEČIŲ RENGIMAS. Atliekame maisto produktų, patiekalų teorinius maistinės ir energinės vertės skaičiavimus, remiantis maisto produktų sudėties duomenų bazėmis arba gamintojo pateiktomis faktinėmis sudedamųjų dalių vidutinėmis vertėmis, pateiktomis produktų receptūromis ir kitais dokumentais.
- EKOLOGIŠKŲ MAISTO PRODUKTŲ SERTIFIKAVIMO DOKUMENTŲ RENGIMAS.
Konsultacijos maitinimo organizavime planiniame ir faktiniame procese:
- TECHNOLOGINĖS KORTELĖS. Technologinių kortelių vertinimas atitikimui teisės aktų, naujų sudarymas pagal Jūsų receptūras, naujų technologinių kortelių sukūrimas pagal Jūsų poreikius, turimas žaliavas.
- VALGIARAŠČIAI. Valgiaraščių vertinimas, gerinimo rekomendacijos, individualių įstaigos poreikius atitinkančių valgiaraščių sukūrimas, pritaikyto maitinimo valgiaraščių parengimas pagal gydytojo rekomendacijas, individualus apmokymas rengti valgiaraščius, darbo įrankio suteikimas profesionaliam valgiaraščių rengimui.
- ŽALIAVŲ PIRKIMAS, GAMYBA. Techninių specifikacijų rengimas, viešųjų pirkimų dokumentų vertinimas, pasiūlymų rengimas, praktinis valgiaraščio įgyvendinimo apmokymas, patiekalų pateikimo rekomendacijos ir kita
Pirminis aptarimas problematikos nemokamas! Suderinus reikalingas konsultacijas, kaina: 50 Eur/1 val. (*atskirų darbų atlikimo kaina derinama individualiai).
Kviečiame registruotis nemokamai problemos aptarimo konsultacijai jau dabar!
Daugiau informacijos:
Tel. +370-609-10833
El.p. sveikata@sveikataipalankus.lt
Užsakymo forma
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.