Akcija

Seminaras „Ką, kiek, kada, kodėl valgyti VAKARIENEI ir UŽKANDŽIAMS? Praktiniai sveiko maisto gaminimo patarimai“

(2 pirkėjų atsiliepimai)

49.00 35.00

Seminarą veda licencijuota dietistė ir maisto technologė, ICF sveikatos koučerė, lektorė ir knygų autorė Raminta Bogušienė, jis skirtas visiems, kurie nori pagerinti svarbiausio dienos valgymo įpročius, numesti nereikalingus kilogramus, pagerinti savijautą, įgauti daugiau energijos ir atsikratyti potraukio saldumynams. 

Seminaro metu sužinosi viską, kas susiję su vakarienės ir priešpiečių bei pavakarių mityba: nuo to, ką, kada ir kiek valgyti, iki moksliškai pagrįstų patarimų, kaip pasirinkti sveikus produktus ir pagaminti skanius, sveikus ir greitai paruošiamus užkandžius, desertus ir vakarienės patiekalus. Raminta pateiks praktinius gaminimo patarimus, idėjas ir pasidalins receptais.

Šis seminaras sukurtas tau jei:

  • Turi viršsvorio, sergi nutukimu
  • Turi nuolatinį saldumynų ir miltinių gaminių poreikį
  • Sergi lėtinėmis neinfekcinėmis ligomis
  • Esi širdies ir kraujagyslių ligų rizikos grupėje
  • Tau virš 40 metų, tu nori išvengti lėtinių ligų ir išlaikyti normalų kūno svorį
  • Esi mitybos specialistas ir nori tobulėti
  • Svarstai imtis kokios nors dietos, ar laikytis protarpinio badavimo, pirma, išklausyk šią paskaitą

Papildomai gausi DOVANŲ:

  • ONLINE KONSULTACIJA SU DIETISTE RAMINTA BOGUŠIENE (trukmė 30 min.). Konsultacijos metu bus aptarta tavo individuali mitybos situacija ir pateikta rekomendacijos!
  • Atsakymus į kylančius klausimus, tik parašyk man [email protected].
  • Dalomąją medžiagą Pdf formato knygą –  atmintinę „Ką, kiek, kada, kodėl valgyti VAKARIENEI ir UŽKANDŽIAMS? “

Trukmė: apie 2 valandas

Vieta: YOUTUBE platforma. Turėsi 3 mėnesių aktyvią prieigą prie seminaro įrašo.

Įsigyk išsamius mokymus jau šiandien ir daugiau niekada nebesuk galvos dėl to, ką pasigaminti vakarienei sau arba šeimai!

Aprašymas

Kokia vertė?

Seminaro metu sužinosi viską, kas susiję su vakarienės ir priešpiečių bei pavakarių mityba: nuo to, ką, kada ir kiek valgyti, iki moksliškai pagrįstų patarimų, kaip pasirinkti sveikus produktus ir pagaminti skanius, sveikus ir greitai paruošiamus užkandžius, desertus ir vakarienės patiekalus. Raminta pateiks praktinius gaminimo patarimus, idėjas ir pasidalins receptais. 

Kokios naudos gali tikėtis?

  • Sužinosi, kaip greitai, skaniai ir sveikai pasiruošti vakarienę ir užkandžius.
  • Išmoksi, kada ir kokius užkandžius valgyti, kad palaikytumėte energiją visą dieną.
  • Sužinosi, kaip išvengti persivalgymo, nuolatinio užkandžiavimo vakare.
  • Išgirsi mokslinį pagrindimą, kodėl tam tikri maisto pasirinkimai yra svarbūs vakarienei.
  • Gausi praktinių idėjų, kaip paruošti skanius ir sveikus užkandžius, desertus ir vakarienės patiekalus, kurie suteiks energijos ir padės išlaikyti normalų kūno svorį.

Kodėl verta įsigyti?

Seminaras suteikia praktinių žinių ir sprendimų, kurie padės pagerinti vakarienės kokybę ir padės įsivesti reguliaraus valgymo įpročius, o tai turi tiesioginį poveikį jūsų sveikatai, energijos lygiui ir savijautai. Raminta Bogušienė, kaip patyrusi dietistė, pasidalins savo žiniomis ir patirtimi, kas padės jums pasiekti ilgalaikių rezultatų.

Įsigijus šį seminarą, sužinosi atsakymus į šiuos klausimus:

  1. Kada valgyti vakarienę? Ar tikrai 6 val. vakaro turi būti paskutinis valgymas.  
  2. Kokia turėtų būti vakarienės porcija, ar tai sočiausias dienos valgymas?
  3. Ką valgyti vakarienei? Maisto produktų pasirinkimas, tavo maisto produktų krepšelis. 
  4. Kodėl dažniausiai persivalgoma per vakarienę? Kaip išvengti nuolatinio užkandžiavimo vakare? 
  5. Ar galima vakare valgyti vaisius ir uogas? Skysčiai tarp valgymų, prieš miegą ir vakarienės metu.  
  6. Dažniausios vakarienės klaidos ir kaip jų išvengti.
  7. Bulvės, makaronai ir kiti angliavandeniai gali būti ant vakarienės stalo?
  8. Užkandžių valgymas sveika ar ne? Kada valgyti desertus ir kokia tai turėtų būti porcija?
  9. Ką reiškia subalansuotas užkandis? Sveiki užkandžiai, ar tikrai nuo jų lieknėjama? 
  10. Receptai, idėjos, praktiniai gaminimo patarimai, kaip paruošti vakarienę, užkandžius ir desertus skaniai, sveikai ir greitai. 

Šis seminaras sukurtas tau jei:

  • Turi viršsvorio, sergi nutukimu
  • Turi nuolatinį saldumynų ir miltinių gaminių poreikį
  • Sergi lėtinėmis neinfekcinėmis ligomis
  • Esi širdies ir kraujagyslių ligų rizikos grupėje
  • Tau virš 40 metų, tu nori išvengti lėtinių ligų ir išlaikyti normalų kūno svorį
  • Esi mitybos specialistas ir nori tobulėti
  • Svarstai imtis kokios nors dietos, ar laikytis protarpinio badavimo, pirma, išklausyk šią paskaitą

Trukmė: apie 2  valandas

Vieta: YOUTUBE platforma. Turėsi 3 mėnesių aktyvią prieigą prie seminaro įrašo.

Įsigyk išsamius mokymus jau šiandien ir daugiau niekada nebesuk galvos dėl to, ką pasigaminti vakarienei sau arba šeimai!

 

DOVANOS:

1. Nuotolinė individuali konsultacija su dietiste Raminta Bogušiene (trukmė 30 min.).Konsultacijos metu bus apžvelgta tavo individuali mitybos situacija ir pateikta rekomendacijos!

Kaip tai vyksta?

  • Parašyk mums el.paštu įsigijus produktą PER  10 DIENŲ [email protected] ir suderinsime laiką bei online platformą konsultacijai su  Raminta (Zoom, Messenger, Viber, WhatsApp, Skype);
  • Nesusisiekus per 10 dienų nuo seminaro įsigijimo – NEMOKAMOS NUOTOLINĖS KONSULTACIJOS PASIŪLYMAS NEGALIOS!

2. Atsakymai į tau rūpimus klausimus. Išklausęs seminarą gauk nemokamai atsakymus į kylančius klausimus, tik parašyk man [email protected].

3. Dalomoji medžiaga Pdf formato knyga –  atmintinė „Ką, kiek, kada, kodėl valgyti VAKARIENEI ir UŽKANDŽIAMS? “

4. Išduodamas elektroninis “Sveikatai palankus” pažymėjimas. *Pažymėjimas: „Sveikatai palankus“ išduodamas elektroninis paskaitos išklausymo  pažymėjimas (pdf formatu). Atsiunčiamas po paskaitos Jūsų nurodytu elektroniniu paštu, kreipiantis el. paštu: [email protected]

 

Įsigijus seminarą, jį gausi iškart tavo nurodytu el. paštu! 

 

Raminta BogušienėSeminaro lektorė RAMINTA BOGUŠIENĖ – licencijuota dietistė,  turinti virš 20 metų patirtį mitybos srityje, maisto technologė ir sveikatos ICF koučerė, lektorė ir knygų autorė.

Jei kils abejonių, ar tau šis seminaras tinkamas, būtinai susisiek su „Sveikatai palankus“ komanda: el. paštu [email protected] arba tel. +370 609 10833

 

 

 

 

 

 

Platinti seminarą be autoriaus sutikimo – griežtai draudžiama!  Autorė, leidėjas ir platintojas pabrėžtinai atsiriboja nuo bet kokios atsakomybės, nuostolių ar rizikos – tiek asmeninės, finansinės, tiek kitokios, kuri tiesiogiai ar netiesiogiai gali kilti dėl bet kurios šio leidinio (-ių) dalies naudojimo ir pritaikymo. 

Pinigų grąžinimas už įsigytą, tačiau nepatikusį arba lūkesčių nepatenkinusį produktą nevykdomas.

Atsiliepimai (2)
Įvertinimas
5.00 iš 5

2 atsiliepimai apie Seminaras „Ką, kiek, kada, kodėl valgyti VAKARIENEI ir UŽKANDŽIAMS? Praktiniai sveiko maisto gaminimo patarimai“

  1. Rita (įsigijo produktą)

    Labai patiko!Siužinojau daug naudingos informacijos,kaipsveikai maitintis,įvairių skanių receptų.Jau kai ką išbandžiau :).Tikiu,kad sužinota informacija prisidės prie blogų įpročių keitimo ir po mažą žingsnelį priartėsiu prie sveikatai palankaus maitinimosi.Nuoširdžiai dėkoju!

  2. Gitana Kurpeikienė (įsigijo produktą)

Prašome palikite savo atsiliepimą!

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

Seminaras „Ką, kiek, kada, kodėl valgyti VAKARIENEI ir UŽKANDŽIAMS? Praktiniai sveiko maisto gaminimo patarimai“
49.00 35.00