Akcija

Seminaras “Ką, kiek, kada, kodėl valgyti PUSRYČIAMS? Praktiniai sveiko maisto gaminimo patarimai”

49.00 35.00

Seminarą veda licencijuota dietistė ir maisto technologė, ICF sveikatos koučerė, lektorė ir knygų autorė Raminta Bogušienė, jis skirtas visiems, kurie nori pagerinti svarbiausio dienos valgymo įpročius, numesti nereikalingus kilogramus, pagerinti savijautą, įgauti daugiau energijos ir atsikratyti potraukio saldumynams. 

Seminaro metu sužinosi viską, kas susiję su pusryčių mityba: nuo to, ką, kada ir kiek valgyti, iki moksliškai pagrįstų patarimų, kaip pasirinkti sveikus produktus ir pagaminti skanius, sveikus ir greitai paruošiamus pusryčius. Raminta pateiks praktinius gaminimo patarimus, idėjas ir pasidalins receptais. 

Šis seminaras sukurtas tau jei:

  • Turi viršsvorio, sergi nutukimu
  • Turi nuolatinį saldumynų ir miltinių gaminių poreikį
  • Sergi lėtinėmis neinfekcinėmis ligomis
  • Esi širdies ir kraujagyslių ligų rizikos grupėje
  • Tau virš 40 metų, tu nori išvengti lėtinių ligų ir išlaikyti normalų kūno svorį
  • Esi mitybos specialistas ir nori tobulėti
  • Svarstai imtis kokios nors dietos, ar laikytis protarpinio badavimo, pirma, išklausyk šią paskaitą

Papildomai gausi DOVANŲ:

  • ONLINE KONSULTACIJA SU DIETISTE RAMINTA BOGUŠIENE (trukmė 30 min.). Konsultacijos metu bus aptarta tavo individuali mitybos situacija ir pateikta rekomendacijos!
  • Atsakymus į kylančius klausimus, tik parašyk man [email protected].
  • Dalomąją medžiagą – Pdf formato knygą – atmintinę „Ką, kiek, kada, kodėl valgyti PUSRYČIAMS?“

Trukmė: 2,5 valandos

Vieta: YOUTUBE platforma. Turėsi 3 mėnesių aktyvią prieigą prie seminaro įrašo.

Įsigyk išsamius mokymus jau šiandien ir užkirsk kelią rimtiems sveikatos sutrikimams!

 

Aprašymas

Kokia vertė?

Seminaro metu sužinosi viską, kas susiję su pusryčių mityba: nuo to, ką, kada ir kiek valgyti, iki moksliškai pagrįstų patarimų, kaip pasirinkti sveikus produktus ir pagaminti skanius, sveikus ir greitai paruošiamus pusryčius. Raminta pateiks praktinius gaminimo patarimus, idėjas ir pasidalins receptais. 

Kokios naudos gali tikėtis?

  • Sužinosi, kaip teisingai suplanuoti pusryčius pagal savo gyvenimo ritmą.
  • Išmoksi, kada ir kokius maisto produktus valgyti, kad palaikytumei energiją visą dieną.
  • Sužinosi, kaip padėti savo kūnui atsikratyti saldumynų ir miltinių gaminių noro.
  • Išgirsi mokslinį pagrindimą, kodėl tam tikri maisto pasirinkimai yra svarbūs sveikatai ryte, o kiti ne.
  • Gausi praktinių receptų ir idėjų, kaip paruošti skanius ir sveikus pusryčius, kurie suteiks energijos ir padės išlaikyti sveiką kūno svorį.

Kodėl verta įsigyti?

Seminaras suteikia praktinių žinių ir sprendimų, kurie padės pagerinti pusryčių kokybę ir įpročius, o tai turi tiesioginį poveikį tavo sveikatai, energijos lygiui ir savijautai. Dietistė Raminta Bogušienė pasidalins savo žiniomis ir ilgamete patirtimi, kuri padės jums pasiekti ilgalaikių rezultatų.

Įsigijus šį seminarą, tu sužinosi atsakymus į šiuos klausimus:

  1. Kiek kartų per dieną valgyti ir kodėl?
  2. Ar tau tinka protarpinis badavimas ar ne? Kiek valandų ir kodėl tarpas tarp valgymų yra sveikatai palankus?
  3. Ką daryti jei nenoriu pusryčių? Gal galiu jų nevalgyti?
  4. Ar galima pusryčius sukeisti su priešpiečiais?
  5. Ką ir kada gerti ryte? Kavos pliusai ir minusai? Sužinosi, ar tau tinka kava ir būtent kokia. 
  6. Kada ir ką valgyti per pusryčius? (Ne) sveikatai palankūs pusryčiai. Nustebsi, kad daugelio įvardijami sveiki pusryčiai, nėra tokie jau sveiki. 
  7. Angliavandeniai ar baltymai pusryčiams? Mokslinis pagrindimas, praktinis pritaikymas.
  8. Priežastys dėl ko nori saldumynų ir miltinių gaminių po pietų? Kaip tai susiję su pusryčiais?
  9. Pusryčių ingredientų pasirinkimo taisyklės. Kaip išsirinkti kruopas? Kokios naudingiausios, jų maistinė ir energinė vertė?
  10. Kokia košė sveikatai palanki, kaip ją teisingai paruošti, kad būtų skanu ir subalansuota?
  11. Receptai ir idėjos pusryčiams. Pasidalinsiu savo mėgstamiausiais pusryčių receptais, kurie man padeda išlikti sveikai, normalaus kūno svorio ir turėti energijos visai dienai. 

Šis seminaras sukurtas tau jei:

  • Turi viršsvorio, sergi nutukimu
  • Turi nuolatinį saldumynų ir miltinių gaminių poreikį
  • Sergi lėtinėmis neinfekcinėmis ligomis
  • Esi širdies ir kraujagyslių ligų rizikos grupėje
  • Tau virš 40 metų, tu nori išvengti lėtinių ligų ir išlaikyti normalų kūno svorį
  • Esi mitybos specialistas ir nori tobulėti
  • Svarstai imtis kokios nors dietos, ar laikytis protarpinio badavimo, pirma, išklausyk šią paskaitą!

Trukmė: 2,5 valandos

Vieta: YOUTUBE platforma. Turėsi 3 mėnesių aktyvią prieigą prie seminaro įrašo.

Įsigyk išsamius mokymus jau šiandien ir užkirsk kelią rimtiems sveikatos sutrikimams!

 

DOVANOS:

1. Nuotolinė individuali konsultacija su dietiste Raminta Bogušiene (trukmė 30 min.).Konsultacijos metu bus apžvelgta tavo individuali mitybos situacija ir pateikta rekomendacijos!

Kaip tai vyksta?

  • Parašyk mums el. paštu įsigijus produktą PER  10 DIENŲ [email protected] ir suderinsime laiką bei online platformą konsultacijai su  Raminta (Zoom, Messenger, Viber, WhatsApp, Skype);
  • Nesusisiekus per 10 dienų nuo seminaro įsigijimo – NEMOKAMOS NUOTOLINĖS KONSULTACIJOS PASIŪLYMAS NEGALIOS!

2. Atsakymai į tau rūpimus klausimus. Išklausęs seminarą gauk nemokamai atsakymus į kylančius klausimus, tik parašyk man [email protected].

3. Dalomoji medžiaga Pdf knyga –  atmintinė „Ką, kiek, kada, kodėl valgyti PUSRYČIAMS? “

4. Išduodamas elektroninis “Sveikatai palankus” pažymėjimas. *Pažymėjimas: „Sveikatai palankus“ išduodamas elektroninis paskaitos išklausymo  pažymėjimas (pdf formatu). Atsiunčiamas po paskaitos Jūsų nurodytu elektroniniu paštu, kreipiantis el. paštu: [email protected]

Įsigijus seminarą, jį gausi iškart tavo nurodytu el. paštu! 

 

Raminta BogušienėSeminaro lektorė RAMINTA BOGUŠIENĖ – licencijuota dietistė,  turinti virš 20 metų patirtį mitybos srityje, maisto technologė ir sveikatos ICF koučerė, lektorė ir knygų autorė.

Jei kils abejonių, ar tau šis seminaras tinkamas, būtinai susisiek su „Sveikatai palankus“ komanda: el. paštu [email protected] arba tel. +370 609 10833

 

 

 

 

 

 

 

 

Platinti seminarą be autoriaus sutikimo – griežtai draudžiama!  Autorė, leidėjas ir platintojas pabrėžtinai atsiriboja nuo bet kokios atsakomybės, nuostolių ar rizikos – tiek asmeninės, finansinės, tiek kitokios, kuri tiesiogiai ar netiesiogiai gali kilti dėl bet kurios šio leidinio (-ių) dalies naudojimo ir pritaikymo. 

Pinigų grąžinimas už įsigytą, tačiau nepatikusį arba lūkesčių nepatenkinusį produktą nevykdomas.

 

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

There are no reviews yet

Pasidalinkite savo atsiliepimu apie: “Seminaras “Ką, kiek, kada, kodėl valgyti PUSRYČIAMS? Praktiniai sveiko maisto gaminimo patarimai””

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

Seminaras "Ką, kiek, kada, kodėl valgyti PUSRYČIAMS? Praktiniai sveiko maisto gaminimo patarimai"
49.00 35.00