49.00€
Kvalifikacijos kėlimo mokymai, kuriuose gausite teorinių ir praktinių žinių, kurios padės geriau suprasti ir sužinoti naujausius reikalavimus, keliamus maisto saugai, jų praktinį pritaikymą nuo žaliavų priėmimo iki patiekalų pateikimo, gauti ir pasinaudoti praktikoje mokomąją metodinę medžiagą. Šie mokymai leis pagerinti maisto saugą ir kokybę Jūsų maitinimo įstaigoje, išvengti dažniausiai pasitaikančių pažeidimų.
Mokymai skirti: dietistams, visuomenės sveikatos specialistams, virėjams, sandėlininkams, maisto technologams, maitinimo tiekėjų atstovams, ugdymo įstaigų vadovams ir kitiems už maitinimo organizavimą atsakingiems specialistams. Suteikiamos 4 kvalifikacijos kėlimo ak. valandos. Visi mokymų dalyviai gaus kvalifikaciją patvirtinantį elektroninį pažymėjimą.
Trukmė: 4 ak. valandos
Mokymus išklausiusiems asmenims bus išduodami kvalifikacijos tobulinimo pažymėjimai.
Prisijungimas prie paskaitos atsiunčiamas atlikus mokėjimą už mokymus. Apmokėjimas pavedimu, pagal atsiųstą sąskaitą*.
*Apmokėjimas biudžetinėms įstaigos galimas per 2 mėnesius nuo išankstinės sąskaitos gavimo, prieš mokymus pateikus garantinį raštą.
Apie mokymus
Maisto sauga ir kokybė viešojo maitinimo įmonėse vis dar išlieka praktinis sudėtingas ir daug iššūkių keliantis procesas specialistams.
Organizuojant saugaus ir kokybiško maisto gamybą, atitinkančią visus keliamus teisės aktų reikalavimus, reikalinga išmanyti ir gebėti analizuoti su žaliavomis ir į maistą gamybos metu patenkančius rizikos veiksnius bei taikyti prevencines priemones maisto saugai užtikrinti.
Mokymų metu sužinosite naujausius reikalavimus, keliamus maisto saugai, jų praktinį pritaikymą nuo žaliavų priėmimo iki patiekalų pateikimo ir gausite mokomąją metodinę medžiagą. Šie mokymai leis pagerinti maisto saugą ir kokybę Jūsų maitinimo įstaigoje, išvengti dažniausiai pasitaikančių pažeidimų.
Lektorė RAMINTA BOGUŠIENĖ – dietistė, sveiko maisto technologė ir sveikatos koučerė, vaikų ir dietinio maitinimo ekspertė, knygų autorė, lektorė, socialinio verslo VšĮ “Sveikatai palankus” įkūrėja ir vystytoja, maisto saugos ir kokybės specialistė, ekologiškų maisto produktų sertifikavimo ekspertė.
Daugiau informacijos spaudoje:
MOKYMŲ TIKSLAS:
Kelti maitinimo organizavimo specialistų profesinę kvalifikaciją, perteikiant naujausias maisto saugos ir kokybės žinias.
MOKYMŲ PROGRAMA:
PO ŠIŲ MOKYMŲ:
YPAČ REKOMENDUOJAME MOKYMUS:
Ugdymo, sveikatos priežiūros ir globos įstaigų, kavinių, restoranų ir kitų viešojo maitinimo įstaigų darbuotojams.
MOKYMŲ DALYVIAI GAUS:
*Pažymėjimas: „Sveikatai palankus” išduodamas kvalifikacijos kėlimą patvirtinantis elektroninis paskaitos išklausymo pažymėjimas (pdf formatu). Atsiunčiamas po apmokėjimo Jūsų nurodytu elektroniniu paštu. Dėl pažymėjimo kreiptis el.paštu:[email protected]
Tel. +370-609-10833
El.p. [email protected]
Roma –
visi mokymai suteikia žinių ir tobulėjimo
Jolanta –
šaunu žinoti HN pakeitimus
Deimile –
Pagilinau žinias, ir susipažinau su šių dienų aktualijomis
Irena –
Labai man reikalinga ir naudinga informacija
Anonimas (įsigijo produktą) –
Naudinga atnaujinti žinias