Kvalifikacijos kėlimo mokymų įrašas „Maisto saugos ir kokybės valdymas. GHPT PRAKTINIS TAIKYMAS VIEŠAJAME MAITINIME“

(4 pirkėjų atsiliepimai)

49.00

Kvalifikacijos kėlimo mokymai, kuriuose gausite teorinių ir praktinių žinių, kurios padės geriau suprasti ir sužinoti naujausius reikalavimus, keliamus maisto saugai, jų praktinį pritaikymą nuo žaliavų priėmimo iki patiekalų pateikimo, gauti ir pasinaudoti praktikoje mokomąją metodinę medžiagą. Šie mokymai leis pagerinti maisto saugą ir kokybę Jūsų maitinimo įstaigoje, išvengti dažniausiai pasitaikančių pažeidimų.

Mokymai skirti: dietistams, visuomenės sveikatos specialistams, virėjams, sandėlininkams, maisto technologams, maitinimo tiekėjų atstovams, ugdymo įstaigų vadovams ir kitiems už maitinimo organizavimą atsakingiems specialistams. Suteikiamos 4 kvalifikacijos kėlimo ak. valandos. Visi mokymų dalyviai gaus kvalifikaciją patvirtinantį elektroninį pažymėjimą. 

 

Trukmė: 4 ak. valandos

Vieta: YOUTUBE platforma
Jums nereikės niekur važiuoti – viską sužinosite ir išmoksite per savo kompiuterį Jums patogiu laiku peržiūrint paskaitų įrašą!

Mokymus išklausiusiems asmenims bus išduodami kvalifikacijos tobulinimo pažymėjimai.

Prisijungimas prie paskaitos atsiunčiamas atlikus mokėjimą už mokymus. Apmokėjimas pavedimu, pagal atsiųstą sąskaitą*.

*Apmokėjimas biudžetinėms įstaigos galimas per 2 mėnesius nuo išankstinės sąskaitos gavimo, prieš mokymus pateikus garantinį raštą.

Aprašymas

Apie mokymus

Maisto sauga ir kokybė viešojo maitinimo įmonėse vis dar išlieka  praktinis sudėtingas ir daug iššūkių keliantis procesas specialistams.

Organizuojant saugaus ir kokybiško maisto gamybą, atitinkančią visus keliamus teisės aktų reikalavimus, reikalinga išmanyti ir gebėti analizuoti su žaliavomis ir į maistą gamybos metu patenkančius rizikos veiksnius bei taikyti prevencines priemones maisto saugai užtikrinti.

Mokymų  metu sužinosite naujausius reikalavimus, keliamus maisto saugai, jų praktinį pritaikymą nuo žaliavų priėmimo iki patiekalų pateikimo ir gausite mokomąją metodinę medžiagą. Šie mokymai leis pagerinti maisto saugą ir kokybę Jūsų maitinimo įstaigoje, išvengti dažniausiai pasitaikančių pažeidimų.

Foto aut. P. Zaborskis

 

Lektorė RAMINTA BOGUŠIENĖ – dietistė, sveiko maisto technologė ir sveikatos koučerė, vaikų ir dietinio maitinimo ekspertė, knygų autorė, lektorė, socialinio verslo VšĮ “Sveikatai palankus” įkūrėja ir vystytoja, maisto saugos ir kokybės specialistė, ekologiškų maisto produktų sertifikavimo ekspertė.

Daugiau informacijos spaudoje:

 

 

 

MOKYMŲ TIKSLAS:

Kelti maitinimo organizavimo specialistų profesinę kvalifikaciją, perteikiant naujausias maisto saugos ir kokybės žinias.

 

MOKYMŲ PROGRAMA:

  • Maisto saugos ir kokybės kasdieninis užtikrinimas viešojo maitinimo įmonėse. Nuo žaliavų iki galutinio patiekalo pateikimo maisto saugos ir kokybės užtikrinimas. Praktinis taikymas ir dažniausiai pasitaikantys pažeidimai.
  • Bendri higienos reikalavimai: bendra patalpų būklė; įrengimas; inventorius ir įranga; vandens tiekimas ir nuotekos; atliekos; valymas, dezinfekcija, kenkėjų kontrolė. Dažniausiai pasitaikantys pažeidimai ir kaip jų išvengti.
  • Asmens higienos reikalavimai: periodinis sveikatos pasitikrinimas; higienos žinių įgūdžių kursai; darbo apranga; bendra asmens higiena. Dažniausiai pasitaikantys pažeidimai ir kaip jų išvengti.
  • Maisto tvarkymo reikalavimai: savikontrolės sistema; atsekamumas; žaliavų priėmimas, laikymas, išdavimas; maisto tvarkymo procesai; kryžminė tarša. Dažniausiai pasitaikantys pažeidimai ir kaip jų išvengti.
  • Pagrindiniai GHPT principai, naujovės, detalus išaiškinimas. Dažniausiai pasitaikantys pažeidimai ir kaip jų išvengti.
  • Pagrindiniai rizikos veiksniai. Temperatūriniai rėžimai ir jų praktinis valdymas. Dažniausiai pasitaikantys pažeidimai ir kaip jų išvengti.
  • Naujausi teisės aktų susijusių su maisto sauga išaiškinimas. Higienos norma 15-2021. Dažniausiai pasitaikantys pažeidimai ir kaip jų išvengti.
  • Technologinės kortelės ir jų praktinis taikymas. Dažniausiai pasitaikantys pažeidimai ir kaip jų išvengti.
  • Klausimai-atsakymai, diskusijos, testas.

 

PO ŠIŲ MOKYMŲ:

  • Įgysite naujausių žinių apie maisto saugos ir kokybės reglamentavimą.
  • Įgysite praktinių įgūdžių, kas leis išvengti dažniausiai pasitaikančių pažeidimų.
  • Pagerinsite maitinimo kokybę.
  • Sužinosite naujausius reikalavimus, keliamus maisto saugai, kaip pasiruošti kokybės auditui.
  • Susipažinsite su savikontrolės sistema maistą tvarkančioje įstaigoje.
  • Gausite išsamią mokomąją metodinę medžiagą.
  • Mokymus išklausiusiems asmenims bus išduodami kvalifikacijos tobulinimo pažymėjimai.

 

YPAČ REKOMENDUOJAME MOKYMUS:

Ugdymo, sveikatos priežiūros ir globos įstaigų, kavinių, restoranų ir kitų viešojo maitinimo įstaigų darbuotojams.

 

MOKYMŲ DALYVIAI GAUS:

  • 1 mėn. aktyvų mokymų įrašą, kurį galėsite peržiūrėti Jums patogiu metu;
  • Paskaitos dalomąją medžiagą;
  • Kvalifikacijos kėlimą patvirtinantį elektroninį pažymėjimą.*

*Pažymėjimas: VšĮ „Sveikatai palankus” išduodamas kvalifikacijos kėlimą patvirtinantis elektroninis paskaitos išklausymo pažymėjimas (pdf formatu). Atsiunčiamas po apmokėjimo Jūsų nurodytu elektroniniu paštu. Dėl pažymėjimo kreiptis el.paštu:sveikata@sveikataipalankus.lt

 

 

Daugiau informacijos apie mokymus:

Tel. +370-609-10833

El.p. info@sveikataipalankus.lt

Atsiliepimai (4)
Įvertinimas
4.50 iš 5

4 atsiliepimai apie Kvalifikacijos kėlimo mokymų įrašas „Maisto saugos ir kokybės valdymas. GHPT PRAKTINIS TAIKYMAS VIEŠAJAME MAITINIME“

  1. Roma

    visi mokymai suteikia žinių ir tobulėjimo

  2. Jolanta

    šaunu žinoti HN pakeitimus

  3. Deimile

    Pagilinau žinias, ir susipažinau su šių dienų aktualijomis

  4. Irena

    Labai man reikalinga ir naudinga informacija

Prašome palikite savo atsiliepimą!

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Kvalifikacijos kėlimo mokymų įrašas „Maisto saugos ir kokybės valdymas. GHPT PRAKTINIS TAIKYMAS VIEŠAJAME MAITINIME“
49.00