Kvalifikacijos kėlimo mokymai: Švediško stalo principo diegimas ir maisto švaistymo mažinimo priemonių įgyvendinimas
65.00€
Kvalifikacijos kėlimo mokymai, kuriuose gausite teorinių ir praktinių žinių, kurios padės suprasti švediško stalo principo maitinimo organizavimo naudą, pasirinkimo galimybes ir galiausiai bus sumažintas maisto švaistymas, pagerinta mitybą ugdymo, globos ir sveikatos priežiūros įstaigose.
Mokymai skirti: dietistams, visuomenės sveikatos specialistams, virėjams, sandėlininkams, maisto technologams, maitinimo tiekėjų atstovams, ugdymo įstaigų vadovams ir kitiems už maitinimo organizavimą atsakingiems specialistams. Suteikiamos 3 kvalifikacijos kėlimo ak. valandos. Visi mokymų dalyviai gaus kvalifikaciją patvirtinantį elektroninį pažymėjimą.
Data: 2023 m. birželio 27 d.
Trukmė: 3 ak. valandos, nuo 11 val. iki 13:15 val.
Vieta: ZOOM platformoje.
Kaina: 65.00 Eur
DĖMESIO! PROGRAMA DERINAMA IR TVIRTINAMA SU SVEIKATOS PRIEŽIŪROS IR FARMACIJOS SPECIALISTŲ KOMPETENCIJŲ CENTRU IR REGISTRUOJAMA METAS SISTEMOJE.
Prisijungimas prie paskaitos atsiunčiamas atlikus mokėjimą už mokymus. Apmokėjimas pavedimu, pagal atsiųstą sąskaitą.*
*Apmokėjimas biudžetinėms įstaigos galimas per 2 mėnesius nuo išankstinės sąskaitos gavimo, prieš mokymus pateikus garantinį raštą.
Kolektyvinis maitinimas vienas sudėtingesnių viešojo maitinimo sričių, kur privaloma atitikti ne tik teisės aktų reikalavimams, bet ir valgytojams tiekiamas maistas turi būti skanus ir estetiškas. Valgantys turi turėti pasirinkimo galimybes tarp tiekiamų patiekalų ir tokiu būdu sumažinti maisto švaistymo problematiką. Kaip tą padaryti kuo sklandžiau?
Mokymų metu pasidalintos praktinės patirtys leis giliau suvokti švediško stalo maitinimo principus, kaip juos pritaikyti praktikoje, kad maitinimas būtų kokybiškas, skanus, atitinkantis maitinimui keliamus reikalavimus bei užtikrinant maisto tausojimą.
Foto aut. P. Zaborskis
Lektorė RAMINTA BOGUŠIENĖ – sveiko maisto technologė ir sveikatos koučerė, vaikų ir dietinio maitinimo ekspertė, knygų autorė, lektorė, socialinio verslo VšĮ “Sveikatai palankus” įkūrėja ir vystytoja, maisto saugos ir kokybės specialistė, ekologiškų maisto produktų sertifikavimo ekspertė, būsima dietistė.
Kelti maitinimo organizavimo specialistų profesinę kvalifikaciją įdiegiant švediško stalo maitinimo organizavimo principus ir tokiu būdu sumažinti maisto švaistymo problematiką.
MOKYMŲ PROGRAMA:
Maisto švaistymo tyrimo rezultatai ir išvados. Pritaikomumas praktikoje.
Maisto švaistymas – priežastys ir jų sprendimo būdai.
Maisto švaistymo vertinimo sistema.
Dalinis ir pilnas švediško stalo principo maitinimo organizavimas. Privalumai ir trūkumai. Geroji patirtis.
Pusryčiai – ką daryti, jei nevalgo košių? Ką ir kaip gaminti pusryčiams, kad išvengti maisto švaistymo.
Pietūs – ką daryti, jei nevalgo žuvies, daržovių? Ką ir kaip gaminti pietums, kad išvengti maisto švaistymo.
Vakarienė – ką daryti, jei nevalgo omleto? Ką ir kaip gaminti vakarienei, kad išvengti maisto švaistymo.
Tarpiniai valgymai – rekomendacijos tausojant maistą ir sveikatą.
Kitų šalių patirtis, gerosios praktikos sklaida.
PO ŠIŲ MOKYMŲ:
Įgysite naujausių žinių ir praktinio išaiškinimo apie maisto švaistymo sąvokas, priežastis, vertinimo metodus.
Įgysite praktinių įgūdžių, kaip sumažinti maisto švaistymą Jūsų maitinimo įstaigoje.
Sužinosite švediško stalo principo maitinimo organizavimo metodus, sudarymo galimybes, dažniausiai pasitaikančias klaidas ir kaip to išvengti.
Išmoksite kaip skaniai ir maistingai paruošti košių, žuvies bei kitų patiekalų variantus, kad išvengti maisto švaistymo.
Gausite informacijos ir rekomendacijos apie tarpinius valgymus.
Pagerinsite maitinimą savo įstaigoje.
YPAČ REKOMENDUOJAME MOKYMUS:
dietistams;
visuomenės sveikatos specialistams;
virėjams;
sandėlininkams;
maisto technologams;
maitinimo tiekėjų atstovams;
ugdymo, globos ir sveikatos priežiūros įstaigų vadovams ir kitiems už maitinimo organizavimą atsakingiems specialistams.
This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Strictly Necessary Cookies
Strictly Necessary Cookie should be enabled at all times so that we can save your preferences for cookie settings.
If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.