Kvalifikacijos kėlimo mokymai „Rizikos veiksniai ir jų valdymas maisto gamyboje“

29.00

Mokymai skirti: virėjams, dietistams, dietologams, gyvensenos medicinos specialistams, visuomenės sveikatos specialistams, maisto technologams, ugdymo, gydymo ir globos namų įstaigų vadovams, kavinių, restoranų ir kitų viešojo maitinimo įstaigų specialistams ir kitiems už maitinimo organizavimą atsakingiems asmenims. 

Data: spalio 18 d.
Trukmė: 2 ak. valandos, nuo 16 val.  iki 17.30 val.
Vieta: ZOOM platformoje.
DĖMESIO! PROGRAMA SUDERINTA SU SVEIKATOS PRIEŽIŪROS IR FARMACIJOS SPECIALISTŲ KOMPETENCIJŲ CENTRU IR REGISTRUOTA METAS SISTEMOJE.

Kaina: 29 Eur

Gausite teorines ir praktines žinias, priemones bei įrankius kokybiško ir saugaus maisto gamybos organizavimui viešojo maitinimo įstaigose, vadovaujantis naujausiais teisės aktais, jų reikalavimais, rekomendacijomis ir įsigaliojusiais naujausiais pakeitimais! Šį puikų pasiūlymą sudaro: online paskaita ir 2 sav. aktyvi prieiga paskaitos peržiūrai internete, vertinga dalomoji medžiaga, 1 mėnesis nuotolinių konsultacijų el. paštu ir elektroninis dalyvio pažymėjimas

 

Prisijungimas prie paskaitos atsiunčiamas atlikus mokėjimą už mokymus likus kelioms dienos iki mokymų. Apmokėjimas pavedimu, pagal atsiųstą sąskaitą.*
*Apmokėjimas biudžetinėms įstaigos galimas per 2 mėnesius nuo išankstinės sąskaitos gavimo, prieš mokymus pateikus garantinį raštą.
Aprašymas

Apie kvalifikacijos mokymus

Maisto sauga ir kokybė viešojo maitinimo įmonėse vis dar išlieka  praktinis sudėtingas ir daug iššūkių keliantis procesas specialistams. Organizuojant saugaus ir kokybiško maisto gamybą, atitinkančią visus keliamus teisės aktų reikalavimus, reikalinga išmanyti ir gebėti analizuoti su žaliavomis ir į maistą gamybos metus patenkančius rizikos veiksnius bei taikyti prevencines priemones maisto saugai užtikrinti.

VšĮ „Sveikatai palankus” ilgametė patirtis ir darbas su įvairiomis maitinimą organizuojančiomis įstaigomis, leidžia dar geriau suprasti ir žinoti būdus, kaip Jums padėti!

Įsigykite mokymus ir sustiprinkite žinias rizikos veiksnių identifikavimo ir valdymo srityje, kad maitinimo organizavimas įstaigoje būtų kokybiškas ir saugus!

LEKTORĖ:

INGA PUPELIENĖ KTU Cheminės technologijos fakultete baigta maisto produktų technologijos studijų programa ir įgytas chemijos inžinerijos mokslo bakalauro laipsnis bei maisto chemijos ir technologijos magistro laipsnis su pagyrimu.

Nuo 2010 m. Kauno kolegijos lektorė. Pagrindiniai dėstomi dalykai – maisto kokybė ir sauga, mityba, augalinio maisto technologijos.

Nuolat keliama dalykinė kvalifikacija dalyvaujant konferencijose, mokymuose, seminaruose. Keleto receptų knygų autorė.

 

 

MOKYMŲ TIKSLAS:

Suteikti teorines ir praktines žinias, priemones bei įrankius saugaus ir kokybiško maisto gamybai, įvertinant visus galimus rizikos veiksnius ir taikant prevencines priemones patiekalų gamybos procese,  vadovaujantis naujausiais teisės aktais, jų reikalavimais ir rekomendacijomis.

MOKYMŲ PROGRAMA:

  • Rizikos veiksnio samprata ir jų skirstymas.
  • Rizikos veiksnių šaltiniai ir jų atsiradimo priežastys, būdai.
  • Cheminių rizikos veiksnių valdymas patiekalų gamyboje (paplitimas, kiekio kontrolė ir mažinimas).
  • Fizinių rizikos veiksnių valdymas patiekalų gamyboje (paplitimas, kiekio kontrolė ir mažinimas).
  • Biologinių rizikos veiksnių valdymas patiekalų gamyboje (paplitimas, kiekio kontrolė ir mažinimas).
  • Rizikos veiksnių kontrolė maitinimo įmonėse, dokumentacija.

PO ŠIŲ MOKYMŲ:

  • Įgysite naujausių žinių apie rizikos veiksnių identifikavimą ir jų valdymą viešojo maitinimo įstaigose.
  • Įgysite praktinių patarimų apie rizikos veiksnių nustatymą žaliavose, gamybos procese ir patiekaluose.
  • Išmoksite kontroliuoti ir valdyti rizikos veiksnius parenkant tinkamiausias prevencines priemones.
  • Gebėsite organizuoti maitinimą išlaikydami maisto saugos pagrindinius principus.
  • Pagerinsite maitinimo saugą ir kokybę savo įstaigose.

YPAČ REKOMENDUOJAME MOKYMUS:

  • virėjams;
  • dietistams;
  • visuomenės sveikatos specialistams;
  • maisto technologams;
  • viešojo maitinimo įstaigų vadovams ir kitiems už maitinimo organizavimą atsakingiems specialistams.

MOKYMŲ DALYVIAI GAUS:

  • 2 sav. aktyvią prieigą prie nuotolinės paskaitos „Rizikos veiksniai ir jų valdymas maisto gamyboje“;
  • Paskaitos dalomąją medžiagą;
  •  Konsultacijas el. paštu 1 mėnesį po mokymų;
  • Kvalifikacijos kėlimą patvirtinantį elektroninį pažymėjimą.*

*Pažymėjimas: VšĮ „Sveikatai palankus” išduodamas kvalifikacijos kėlimą patvirtinantis elektroninis paskaitos išklausymo pažymėjimas (pdf formatu). Atsiunčiamas po paskaitos Jūsų nurodytu elektroniniu paštu. Šis sertifikatas Jums primins apie daugybę naujų žinių ir įgūdžių bei motyvuos mokytis toliau.

PROGRAMA PATVIRTINTA SVEIKATOS PRIEŽIŪROS IR FARMACIJOS SPECIALISTŲ KOMPETENCIJŲ CENTRO IR UŽREGISTRUOTA METAS SISTEMOJE: dietologams, dietistams, visuomenės sveikatos ir gyvensenos medicinos specialistams suteikiamos 2 kvalifikacinės valandos. Visi mokymų dalyviai gaus kvalifikaciją patvirtinantį elektroninį pažymėjimą.

 

Lektorės paskaitų dalyvių atsiliepimai: 

„Daug vertingos praktikoje pritaikomos informacijos!“ – Edita

„Puiki medžiaga. Patogu, kad galima išklausyti viską po paskaitos dar kartą!“ – Jurgita

„Patiko lektorės dėstymas. Paprastai ir aiškiai. Taip pat galėjau pasitikslinti po mokymų iškilus klausimus“ – Rasa

„Visos reikalingiausios žinios vienoje vietoje. Nuoširdžiai ačiū organizatoriams. “ – Vilma

 

Daugiau informacijos apie mokymus:

Tel. +370-609-10833

El.p. sveikata@sveikataipalankus.lt

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Kvalifikacijos kėlimo mokymai „Rizikos veiksniai ir jų valdymas maisto gamyboje“
29.00