Kaunas ir Vilnius. KVALIFIKACINIAI MOKYMAI „SUBALANSUOTO MAISTO GAMYBA IR PATEIKIMAS“

Mokymai skirti virėjams, dietistams, įstaigų vadovams ir kitiems už maitinimo organizavimą atsakingiems asmenims DARŽELIUOSE, MOKYKLOSE, LIGONINĖSE, GLOBOS IR SLAUGOS ĮSTAIGOSE.

Mokymus sudaro:

  • mitybos ir maisto ruošimo teoriniai pagrindai (45 min.),
  • maisto gamybos, degustacijos, vertinimo, kokybiškų maisto produktų pažinimo praktinės užduotys (2 val. 15 min.),
  • metodinė medžiaga, webseminaras, testas – savarankiškas darbas (3 val.).

GAMINSIME IR DEGUSTUOSIME NAUJUS DAR MOKYMUOSE NEGAMINTUS PATIEKALUS!

Maisto gaminimo kriterijai:

Pagrinde tausojantys patiekalai gaminami iš kokybiškų, ekologiškų žaliavų, turintys mažiau cukraus, mažiau druskos daugiau skaidulinių medžiagų, daugiau daržovių, naudojami kokybiški riebalai.

Mokymus veda:

Raminta Bogušienė – sveikatai palankaus maisto technologė ir mitybos specialistė, KTU magistro laipsnis maisto technologijos srityje, maisto saugos ir kokybės specialistė, ekologiškų maisto  produktų sertifikavimo ekspertė, sveikatai palankaus maisto kūrėja ir gamintoja.

Pagal poreikį mokymus gali vesti kvalifikuoti virėjai, dietistai, kiti maisto technologai.

 

Atsiliepimai apie mokymus ir lektorę: https://sveikataipalankus.lt/straipsniai/renginiai-atsiliepimai/

MOKYMAI KAUNE:

Vieta: Studija „Sveikatai palankus“, A. Juozapavičiaus pr. 21-56, Kaunas

Laikas: nuo 14 val. iki 17 val.

Data: 2019 m. sausio 29 d.

MOKYMAI VILNIUJE:

Vieta: L/D Markučiai, Pakraščio g. 15, LT-11342, Vilnius

Laikas: nuo 16 val. iki 19 val.

Data: 2019 m. vasario 26 d.

 

Kaina: 49 Eur (Taikoma 10 proc. nuolaida mūsų klientams).

Daugiau informacijos: tel. +370 609 10 833 arba el. paštu info@sveikataipalankus.lt

Registracija vyksta čia: https://goo.gl/HSWv6i

VšĮ „Sveikatai palankus“ Jūsų asmens duomenis tvarko dėl leidinių prekybos bei webseminarų paslaugos tiekimo tikslu. Daugiau informacijos apie savo, kaip duomenų subjekto teises, rasite Privatumo pranešime čia.