fbpx

Dėmesio – keičiasi mokymų data. Kvalifikaciniai mokymai Kaune „SUBALANSUOTO MAISTO GAMYBA IR PATEIKIMAS“

 

Atsižvelgdami į ekstremalią situaciją šalyje ir laikydamiesi Vyriausybės rekomendacijų kursus nukeliame. 

Apie naują mokymų datą ir laiką užsiregistravę dalyviai bus informuoti atskirais pranešimais. 

 

 

 

SUBALANSUOTO MAISTO GAMYBA IR PATEIKIMAS – tai kvalifikaciniai mokymai virėjams, dietistams ir kitiems už maitinimo organizavimą atsakingiems asmenims darželiuose, mokyklose, ligoninėse, globos ir slaugos įstaigose.

GAMINSIME IR DEGUSTUOSIME NAUJUS „SVEIKATAI PALANKUS“ PATIEKALUS!

 

Mokymų eiga

  • mitybos ir maisto ruošimo teoriniai pagrindai (45 min.);
  • maisto gamybos demonstracija ir savarankiška gamyba, degustacijos, vertinimo, kokybiškų maisto produktų pažinimo praktinės užduotys (2 val. 15 min.);
  • metodinė medžiaga, web-seminaras, testas – savarankiškas darbas (3 val.);
  • Kvalifikacinių pažymėjimų įteikimas.

Mokymų metu vyks: žaliavų kokybinių ir sveikatai palankumo kriterijų praktikumas; maisto gaminimo principų analizė skirti pramoniniam viešąjam maitinimui; ugdymo įstaigų, sveikatos priežiūros įstaigų maitinimo reglamentavimas ir praktinis įgyvendinimas.

Kvalifikaciniai mokymaiMaisto gaminimo kriterijai

Akcentas – tausojantys patiekalai, gaminami iš kokybiškų, ekologiškų žaliavų. Turintys mažiau cukraus, mažiau druskos, daugiau skaidulinių medžiagų, daržovių. Gamyboje naudojami kokybe paženklinti maisto produktai.

 

Mokymus veda

Raminta Bogušienė – sveikatai palankaus maisto technologė ir mitybos specialistė, turinti KTU magistro laipsnį maisto technologijos srityje, maisto saugos ir kokybės specialistė, ekologiškų maisto  produktų sertifikavimo ekspertė, sveikatai palankaus maisto kūrėja ir gamintoja.

Aušra Valaikienė – maisto saugos ir kokybės ekspertė, visuomenės sveikatos specialistė, ugdymo ir sveikatos priežiūros įstaigų maitinimo organizavimo specialistė.

Kristina Leščienė – maisto technologė, gamybos specialistė.

Pagal poreikį mokymus gali vesti kvalifikuoti virėjai, dietistai, kiti maisto technologai.

Atsiliepimai apie mokymus: https://sveikataipalankus.lt/straipsniai/renginiai-atsiliepimai/

Mokymų akimirkos

Mokymų laikas ir vieta

 

Vieta: Studija „Sveikatai palankus“ (A. Juozapavičiaus pr. 21-56, Kaunas)

Laikas: nuo 13 val. iki 16 val.

Data: 2020 kovo 26 d.

Kaina: 69 Eur

Daugiau informacijos: tel. +370 609 10 833 arba el. paštu: info@sveikataipalankus.lt

Registracija vyksta čia: https://bit.ly/2HgmmKA