Kvalifikaciniai maisto gaminimo mokymai Jūsų įstaigoje

Sveika mityba paseikiama nesunkiai – įsitikinkite tuo!

Mokymai skirti virėjams, dietistams, technologijų mokytojams ir kitiems už maitinimo organizavimą atsakingiems asmenims.

Kvalifikaciniai mokymai „Subalansuoto maisto gamyba ir pateikimas“

TEORINIAI, PRAKTINIAI IR SAVARANKIŠKO DARBO MOKYMAI

Vieta: Jūsų įstaigos virtuvė (praktika) ir aktų salė ar kita patalpa (teorija).

Programa: mitybos ir maisto ruošimo teoriniai pagrindai (45 min.), maisto gamybos ir degustacijos praktinės užduotys (2 val. 15 min.), metodinė medžiaga, webseminaras, testas – savarankiškas darbas (3 val.).

Mokymus veda: Raminta Bogušienė – sveikatai palankaus maisto technologė ir mitybos specialistė, KTU magistro laipsnis maisto technologijos srityje, maisto saugos ir kokybės specialistė, ekologiškų maisto  produktų sertifikavimo ekspertė, sveikatai palankaus maisto kūrėja ir gamintoja. Pagal poreikį mokymus gali vesti kvalifikuoti virėjai, dietistai, kiti maisto technologai.

Mes pasirūpinome:

Kad gautumėte žinių, motyvacijos, naujų įdėjų, technologinių kortelių,

Kad praleistumėte prasmingai ir skaniai laiką,

Kad sužinotumėte naujausias technologijas ir gaminimo principus, kad patiekalai būtų ne tik saugūs, kokybiški, bet ir sveikatai palankūs, estetiškai pateikti,

Kad gautumėte kvalifikacinį pažymėjimą.

Dalyviai: nuo 10 iki 20 asmenų

Trukmė: 4,5 val. (6 ak. val. kvalifikacijos pažymėjimas)

Kaina: 49 Eur/ asmeniui (maisto produktai, sertifikatai įskaičiuota).

Registracija vyksta: tel. +370 609 10 833 arba el. paštu info@sveikataipalankus.lt