„VAIKŲ MAITINIMO NAUJOVĖS 2018″ GEGUŽĖS 24 d.

Mokymai skirti visuomenės sveikatos specialistams ir kitiems už maitinimo organizavimą atsakingiems asmenims DARŽELIUOSE, MOKYKLOSE IR GLOBOS NAMUOSE.

Šių mokymu metu:

  •  Įgysite žinių apie naująjį vaikų maitinimo organizavimo aprašą;
  • Įgysite naujausių žinių apie maisto saugą ir kokybę viešojo maitinimo grandinėje;
  • Sužinosite naujausius teisės aktų reikalavimus ir kaip juos praktiškai įgyvendinti.

 

Saugus, kokybiškas ir sveikatai palankus vaikų maitinimas!

 Programa:

Naujojo vaikų maitinimo organizavimo aprašo išaiškinimas (4 ak.val.)

  • Teisės aktų išaiškinimas ir praktinis įgyvendinimas:
  • Kokios naujienos vaikų maitinime nuo 2018-09-01;
  • Žaliavų specifikacijos;
  • Kasdieninio maitinimo organizavimo, darbo efektyvumo gerinimo pasiūlymai;
  • Meniu sudarymas, apskaita, kainų skaičiavimas, sandėlio likučiai.

Maisto saugos ir kokybės naujovės: kaip įgyvendinti visus reikalavimus (2 ak.val.)

  •  Maisto saugos ir kokybės samprata;
  • Kokios rizikos ir dėl kokių priežasčių turi būti suvaldytos;
  • Naudojamų žaliavų kontrolė priėmimo ir sandėliavimo metu;
  • Reikalavimai įrankiams, įrangai ir aplinkai;
  • Technologinio proceso kontrolė;
  • Prevencija ir kryžminės taršos valdymas;
  • Darbuotojų higiena.

 

Mokymus taip pat sudaro:

  • Kavos pertrauka;
  • Sveikatai palankaus maisto degustacija;
  • Dalomoji medžiaga;
  • Kvalifikacijos kėlimo pažymėjimai.

Mokymus veda:

Raminta Bogušienė – sveikatai palankaus maisto gamintoja. Sveikatai palankaus maisto technologė ir mitybos specialistė, sveikatai palankaus vaikų maitinimo iniciatorė ir konsultantė, Kauno Technologijos universiteto magistro laipsnis maisto technologijos srityje, maisto saugos ir kokybės specialistė, ekologiškų maisto produktų sertifikavimo ekspertė, sveikatai palankaus maisto kūrėja ir gamintoja.

Akvilė Lekavičiūtė – maisto saugos ir kokybės ekspertė. Patirtis maisto saugos ir kokybės vadybos dokumentų rengime, patirtis maisto produktų šviežumo vertinimo ir higienos reikalavimų taikyme, ženklinimo informacijos pateikimo vartotojams maisto ir ne maisto produktų etiketėse. Bakalauro laipsnis Lietuvos mokslų universiteto maisto saugos srityje ir magistro laipsnis Mykolo Riomerio universitete išorės ir vidaus audito srityje.

REGISTRACIJA ČIA: https://goo.gl/TNB2B3
Kaina: 49 Eur.
Vieta: Studija „Sveikatai palankus“, A.Juozapavičiaus pr. 21-56, Kaunas

Laikas: 2018 m. gegužės 24 d. 10 val.

Kontaktai: komunikacija@sveikataipalankus.lt, +37060910833

Kvalifikacijos kėlimo seminaras ‘Vaikų maitinimo naujovės 2018’

Mokymų organizatoriai ir įgyvendintojai VšĮ „Sveikatai palankus“ komanda