Studijoje „Sveikatai palankus“ įvyko maitinimo organizavimo specialistų mokymai

Vakar įvyko mokymai skirti virėjams, dietistams, technologijų mokytojams ir kitiems už maitinimo organizavimą atsakingiems asmenims DARŽELIUOSE, MOKYKLOSE, KAVINĖSE, LIGONINĖSE IR SLAUGOS ĮSTAIGOSE.

ŠIŲ MOKYMŲ METU DALYVIAI:

  • Pasisemė žinių, motyvacijos gaminti sveikatai palankų maistą;
  • Išmoko sveikatai palankios mitybos pagrindų ir valgymo kultūros formavimo strategijos;
  • Sužinojo, kaip išsirinkti sveikatai palankias žaliavas ir pagaminti sveikatai palankius patiekalus;
  • Sužinojo naujausias technologijas ir gaminimo principus, kad patiekalai būtų ne tik saugūs, kokybiški, bet ir sveikatai palankūs.

 

Suteiktos žinios, motyvacija padės praktiškai įgyvendinti sveikatai palankų maitinimą!!!

Sekantys mokymai vyks balandžio 26 d., tačiau vietų nebėra.

DAR VIETŲ YRA Į GEGUŽĖS 17 D. MOKYMUS ČIA: https://goo.gl/cix9wd (REGISTRACIJA IKI GEGUŽĖS 7 D.)

MOKYMŲ ATSILIEPIMAI:

  1. Labai išsamiai išdėstyta teorija, lektorė puikiai aiškina, labai šiltas žmogus. Viskas 10 balų, skanus maistas, gaminti sudaryta visos sąlygos geros receptūros.
  2. Gera įžanga darbui su knyga. Aiškus paprastas teorijos išdėstymas. Praktinėje dalyje įdomios naujovės, kurias verta įgyvendinti praktikoje.
  3. Mokymai patiko, informacija naudinga, gera vaizdinė medžiaga. Lektorė labai maloni, tikrai išmananati savo darbą. Tik patys geriausi atsiliepimai! Praktin4 dalis taip pat patiko. Sėkmės Jums darbuose!
  4. Mokymų teorinė dalis jau buvo girdėta, todėl tik dar labiau įsisavinau žinias. Lektorė aiškiai ir suprantamai paaiškina, todėl labai malonu bendrauti. Išsamiai atsako į klausimus. Mokymų praktinė dalia taip pat patiko, degustacija labai skani.
  5. Mokymai buvo labai įdomūs ir naudingi. Lektorė labai išsamiai ir įdomiai. Manau žmogus išmano savo darbą ir jį myli. Puiku. Degustacijoj labai patiko žuvies patiekalas ir vištienos troškinys. Šiltas ir jaukus organizatorių bendravimas. Ačiū!
  6. Labai smulkiai išdėstyta teorinė dalis. Lektorė labai šiltas žmogus. Labai viskas patiko.
  7. Išsamus ir aiškus informacijos pateikimas. Įdomi praktinė dalis, patiekalų gamybos procesas detaliai paaiškintas. Gavau daug naudingos informacijos.
  8. Labai aiškiai ir suprantamai išdėstyta visa medžiaga. Labai gerai.
  9. Labai įdomi ir šauni paskaita. Vertinu puikiai.
  10. Smagu ir įdomu išklausyti pačios knygos autorės paskaitos. Ačiū Jums!
  11. Įdomu buvo sužinoti apie sveiko maisto technologijas, gamybą, labai gerai vertinu.
  12. Mokymai labai patiko, galėsiu teorines žinias pritaikyti praktikoje savo darbe. Patiko gamybos procesas. Patiekalai skanūs ir nauja, neįprasta, tačiau labai skanu. Bandysiu taikyti darželinukų maitinime.
  13. Man labai patiko teorinė mokymų dalis. Letorė aiškiai ir suprantamai išdėstė. Maistas skanus, aptarnavimas puikus.
  14. Ačiū už aiškiai išdėstytą informaciją ir žinias. Buvo įdomu paragauti naujų patiekalų.
  15. Išsamus ir aiškus seminaras, dėkoju lektorei už suteiktas žinias. Patiekalai įvairūs ir skanūs.
  16. Seminaro tema buvo įdomi, gavome daug naujų įdėjų, lektorė pravedė suprantamai ir aiškiai. Gaminau maistą pagal man visiškai naujas receptūras, labai patiko.
  17. Aiškiai ir tiksliai išdėstyta medžiaga. Skanus ir techniškai nesudėtingas maistas.
  18. Šauniai pateikta medžiaga. Lektorė puikiai ir aiškiai viską išdėstė. Maisto gaminimas ir degustacija vyko sklandžiai.
  19. Patiko, labai gerai ir tt.

MOKYMŲ AKIMIRKOS:

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x