Privatumo politika

Bendrosios privatumo nuostatos

Malonu, jog domitės „Sveikatai palankus“ produkcija ir lankotės mūsų internetiniame puslapyje. Mūsų įmonė VšĮ „Sveikatai palankus“ (toliau – „Sveikatai palankus“) vertina jūsų privatumą ir siekia užtikrinti, jog naršydami mūsų svetainėje jaustumėtės saugiai.

Jūsų pateikiami asmens duomenys mūsų svetainėje yra tvarkomi vadovaujantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo bei asmens duomenų apsaugą reglamentuojančiuose ir nustatančiuose aktuose numatytais asmens duomenų tvarkymo reikalavimais ir taisyklėmis.

Jūs turite teisę kreiptis į „Sveikatai palankus“ norėdami:

  • gauti informaciją apie tvarkomus jūsų asmens duomenis;
  • reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius ar netikslius savo asmens duomenis;
  • nesutikti, jog jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais.

Mes užtikriname, jog jūsų duomenys nebus perduodami tretiesiems asmenims, išskyrus partnerius, kurių paslaugomis naudojamės norėdami įvykdyti jūsų užsakymą, kurie yra:

  • siuntų pristatymo tarnyba, kurie naudoja jūsų asmens duomenis siekiant užtikrinti prekių pristatymą;
  • Google formos, naudojamos užsakymo formavimui. Google privatumo politika;

Jeigu už mūsų elektroninėje parduotuvėje įsigytas prekes mokate internetinės bankininkystės sistemoje, tokiu atveju jūsų duomenų ir mokėjimo saugumą užtikrina banko serveris, kuriame atliekate mokėjimą.

Asmens duomenų saugojimo tikslai

  • Naudotojo asmeninę informaciją „Sveikatai palankus“ gali naudoti dėl geresnės komunikacijos su potencialiais, naujais, esamais ir buvusiais nariais;
  • Renginių, seminarų, pasiūlymų pritaikymui;
  • Svetainės tobulinimui;
  • Naujienlaiškio siuntimui su skelbiamomis „Sveikatai palankus“ naujienomis, pasiūlymais, istorijomis bei kita informacija.

Slapukai

Slapukas (angl. cookie) – tai nedidelės apimties duomenų rinkinys, kuris yra perduodamas iš interneto svetainės ir išsaugomas lankytojo kompiuteryje ar kitame įrenginyje.

Naudodami slapukus mes galime gauti informaciją apie jūsų naršymą mūsų svetainėje, kuri padeda mums pateikti aktualią informaciją bei tobulinti savo svetainę bei jos turinį. Slapukai ir juose talpinami duomenys nebus naudojami kitais tikslais ir nebus perduodami tretiesiems asmenims.

Mūsų svetainėje yra naudojami šie slapukų tipai:

  • Vartotojo sesijos slapukai – sukuriami vartotojui pradėjus naršymo sesiją tinklapyje ar naršyklėje. Ištrinami uždarius naršyklę;
  • Ilgalaikiai slapukai – slapukai išsaugomi vartotojo naudojamame įrenginyje. Uždarius naršyklę ar svetainę slapukai nėra ištrinami. Šie slapukai galioja skirtingą laiką, priklausomai nuo pačio slapuko;
  • Pirminiai slapukai – slapukai, kuriuos naudoja ar sukuria vartotojo aplankyta svetainė. Šie slapukai naudojami tam, kad būtų prisitaikoma prie svetainės lankytojo poreikių;
  • Trečiųjų šalių slapukai – vartotojo aplankytoje svetainėje talpinami kitų svetainių slapukai. Šio tipo slapukai dažniausiai yra naudojami duomenų analizės tikslais. Facebook ir Google yra dažniausiai sutinkami trečiųjų šalių slapukų domenai.

Daugiau apie „Facebook“ naudojamus slapukus galite sužinoti čia.

Daugiau apie „Google“ naudojamus slapukus galite sužinoti čia.

Daugiau apie „MailerLite“ naudojamus slapukus galite sužinoti čia.

VšĮ „Sveikatai palankus” Facebook tinklalapio paskyros organizuojami renginiai

VšĮ „Sveikatai palankus” Facebook tinklalapio paskyros (“Sveikatai palankus”) organizuojamuose renginiuose, kuriuose vartotojo paprašoma įvesti savo elektroninio pašto adresą, vartotojas, įvesdamas savo elektroninio pašto adresą ir sutikdamas dalyvauti renginyje, sutinka savo įvestu elektroninio pašto adresu prenumeruoti „Sveikatai palankus naujienlaiškį.

Nuorodos į kitus tinklapius

Mūsų svetainėje gali būti pateikiamos nuorodos į kitus tinklapius už kurių turinio teisingumą ir atitikimą galiojantiems teisės aktams „Sveikatai palankus“ neatsako.

Naujienlaiškiai

Jūsų pateiktą el. pašto adresą naudojame informacijai apie specialius pasiūlymus ar akcijas, naujus produktus ar kitai, su mūsų įmone susijusiai informacijai, siųsti.

Išsiuntus naujienlaiškį, turime galimybę rinkti ir matyti statistinius duomenis susijusius su Jūsų elgesiu, išsiuntus el. laišką. Pavyzdžiui ar el. laiškas buvo atidarytas, kokios nuorodos buvo paspaustos.

Jūs bet kada turite teisę susipažinti su savo asmens duomenimis, kurie yra tvarkomi „Sveikatai palankus“, reikalauti juos ištaisyti ar sunaikinti. Teisę tvarkyti asmens duomenis tiesioginės rinkodaros tikslais Jūs bet kada galite atšaukti šiais būdais:
– gavus naujienlaiškį, paspausti prenumeratos atšaukimo nuorodą;
– kreiptis el. paštu info@sveikataipalankus.lt su laisvos formos prašymu.

Asmens duomenis galime perduoti tretiesiems asmenims, kurie užtikrina el. laiškų siuntimą reklamos tikslais, taip pat reklamos platformoms Facebook, Google, tikslinės auditorijos formavimo tikslais.

Sutikdami gauti naujienas, jūs taip pat kartu leidžiate apdoroti savo duomenis pagal „MailerLite“ asmens duomenų tvarkymo ir naudojimo sąlygomis. Naudotojas norėdamas nesuteikti šios asmeninės informacijos „MailerLite“, gali atsisakyti „Sveikatai palankus“ naujienlaiškio paslaugų.

„MailerLite“ naudojimo sąlygos: https://www.mailerlite.com/lt/naudojimo-salygos

Sutikimas

Lankydamiesi mūsų svetainėje Jūs sutinkate, jog esate susipažinę su taikoma privatumo politika ir jai neprieštaraujate.

Navigate