NEMOKAMI MOKYMAI APIE VAIKŲ MAITINIMĄ KRETINGOJE

Norite, kad jūsų vaikai nesirgtų? Pasirūpinkite jų mityba!

Seminaras skirtas – tėveliams, auginantiems ikimokyklinio ir mokyklinio amžiaus vaikus, taip pat jų seneliams, ugdymo įstaigos personalui, virėjoms ir dietistams.

Registracija čiaREGISTRACIJOS ANKETA

Registracija iki 2017-11-15
RENGINYS NEMOKAMAS

DALYVIAI GAUS KVALIFIKACIJOS KĖLIMO PAŽYMĖJIMUS

Vieta: Marijono Daujoto pagr. mokykla, Vilniaus g. 12, Kretinga.
Laikas: Lapkričio 23 d. (ketvirtadienis) nuo 17:15 iki 19:15 val.

SEMINARE SUŽINOSITE:

Ką vaikai turi valgyti?
Sužinosite, kas turi sudaryti jų valgiaraštį, kad mityba būtų pilnavertė ir subalansuota. Taip pat analizuosime naujausius Lietuvos sveikatos apsaugos ministerijos nustatytus reikalavimus darželių ir mokyklų organizuojamam vaikų maitinimui.

Kokie produktai sveikatai palankiausi?
Išmoksite lengvai ir greitai iš prekių gausos išsirinkti kokybiškiausius ir sveikatai palankiausius produktus. Sužinosite, į ką svarbiausia atkreipti dėmesį juos perkant.

Kaip gaminti, kad nesugadinti?
Išsirinkę reikiamus ir kokybiškus produktus, sužinosite, kaip gaminti, kad išliktų kuo daugiau maistinių medžiagų ir vitaminų, kaip gaminti, kad nesusidarytų kenksmingų medžiagų. Taip pat, kaip ir ką gaminti, kad vaikams patiktų.

Sveikatai palankaus maisto technologė ir mitybos specialistė Raminta Bogušienė pasidalins idėjomis, kokius patiekalus galima pagaminti, kad iš įvairių kruopų ne tik virtume košes, bet ir pagamintume įdomesnių valgių, kurie būtų patrauklesni mūsų vaikams. Taip pat pasidalins keletu konkrečių receptų. Kaip kepti viso grūdo blynus? Kaip gaminti maistingus keksiukus, sausainius ar pyragus?

Po paskaitų išsinešite ne tik žinių, receptų, gaminimo idėjų, motyvacijos pokyčiams, bet jausitės sotūs ir laimingi! SPECIALISTAMS MOKYMUOSE BUS PATEIKTA PRAKTINĖ UŽDUOTIS. 

Seminarą veda Raminta Bogušienė – sveikatai palankaus maisto technologė ir mitybos specialistė, KTU magistro laispnis maisto technologijos srityje, maisto saugos ir kokybės specialistė, ekologiškų maisto produktų sertifikavimo ekspertė, sveikos gyvensenos propaguotoja, dviejų vaikų mama ir laimingos šeimos kūrėja, direktorė ir steigėja VšĮ „Sveikatai palankus”, straipsnių autorė.

Daugiau apie lektorę:
http://sveikataipalankus.lt/video/ http://sveikataipalankus.lt/media/

DALYVAUDAMI ŠIAME SEMINARE PALAIKOTE INICIATYVĄ „SVEIKATAI PALANKUS“, daugiau http://sveikataipalankus.lt/sveikatai-palankus/

Seminaro partneris: VšĮ „Kretingos maistas“

Palikti komentarą

*

Navigate