Kvalifikacijos kėlimo kursai „Sveikatai palankaus maisto gamyba ir pateikimas“

NAUJIENA! Kvalifikacijos mokymai maitinimo organizatoriams

Mokymai skirti virėjams, dietistams, technologijų mokytojams ir kitiems už maitinimo organizavimą atsakingiems asmenims DARŽELIUOSE, MOKYKLOSE, KAVINĖSE, LIGONINĖSE IR SLAUGOS ĮSTAIGOSE.

Mokymų kursas orientuotas į sveikatai palankių patiekalų gamybą, pateikimą. Kiekvienų mokymų metu gaminami skirtingi patiekalai.

ŠIŲ MOKYMŲ METU:

  • Pasisemsite žinių, motyvacijos gaminti sveikatai palankų maistą;
  • Mokymų metu kiekvienas dalyvis individualiai gamins 8-10 sveikatai palankius patiekalus, išmoks juos estetiškai pateikti. Kiekvienų mokymų metu bus gaminami skirtingi patiekalai.
  • Išmoksite sveikatai palankios mitybos pagrindų ir valgymo kultūros formavimo strategijos;
  • Sužinosite, kaip išsirinkti sveikatai palankias žaliavas ir pagaminti sveikatai palankius patiekalus;
  • Sužinosite naujausias technologijas ir gaminimo principus, kad patiekalai būtų ne tik saugūs, kokybiški, bet ir sveikatai palankūs.

Suteiktos žinios, motyvacija padės praktiškai įgyvendinti sveikatai palankų maitinimą Jūsų maitinimo įstaigoje!!!

GAMINSIME IR DEGUSTUOSIME NAUJUS DAR MOKYMUOSE NEGAMINTUS PATIEKALUS!

Maisto gaminimo kriterijai:

Pagrinde tausojantys patiekalai gaminami iš kokybiškų, ekologiškų žaliavų, turintys mažiau cukraus, mažiau druskos daugiau skaidulinių medžiagų, daugiau daržovių, naudojami kokybiški riebalai.

MOKYMUS SUDARO:

TEORINĖ DALIS

(2 AK. VAL.)

PRAKTINĖ DALIS

(6 AK. VAL.)

DAR Į MOKYMUS ĮSKAIČIUOTA:
Mitybos pagrindai, maisto produktų abc, maisto gaminimo abc

10 pagrindinių sveikatai palankios mitybos principų

Ženklinimo etikečių analizė

Valgymo kultūros formavimas

Maisto sauga ir kokybė

Sveikatai palankūs gamybos būdai

Maistinės vertės išsaugojimas

Pateikimas

Patiekalų idėjos ir receptai

 

8-10 patiekalų gamyba, individualus pateikimas, degustacija, testas

Pusryčių patiekalai (košė, sumuštiniai ir pan.) – 2 patiekalai

Pietų patiekalai (žuvies, mėsos, ankštinių ir pan. su garnyru ir daržovėmis) – 2 patiekalai

Sriuba, troškinys -1 patiekalas

Vakarienės patiekalai (varškės, kiaušinių, grūdinių kultūrų ir pan.) – 2 patiekalai

Užkandžiai ir desertai – 3 patiekalai

Gėrimai

• 8 val. kvalifikacijos kėlimo patvirtinimo pažymėjimai;

•Sveikatai palankių patiekalų technologinės kortelės;

•Metodinė medžiaga;

•Kavos pertraukos (kava, arbata, sveikatai palankūs užkandžiai).

 

 

LEKTORĖ – Sveikatai palankaus maisto gamintoja

RAMINTA BOGUŠIENĖ- sveikatai palankaus maisto technologė ir mitybos specialistė, sveikatai palankaus vaikų maitinimo iniciatorė ir konsultantė, KTU magistro laipsnis maisto technologijos srityje, maisto saugos ir kokybės specialistė, ekologiškų maisto  produktų sertifikavimo ekspertė, sveikatai palankaus maisto kūrėja ir gamintoja.

 

 

 

Vyks mokymai šiomis dienomis, siūloma dalyvauti mokymuose: lapkričio 8 d.; gruodžio 6 d.

ESANT DIDŽIULIAM SUSIDOMĖJIMUI MOKYMAI DAROMI DAR GRUODŽIO 3 d.

Vienų mokymų trukmė: 8 ak. val., pradžia: 10 val.

Kaina – perkant 1 mokymus kaina – 49 Eur, 2 mokymus kaina – 80 Eur.

Kontaktai – +37060910833, projektai@sveikataipalankus.lt

VIETŲ SKAIČIUS RIBOTAS!

Vieta – Studija „Sveikatai palankus“, A. Juozapavičiaus pr. 21-56, Kaunas

Mokymų organizatoriai ir įgyvendintojai VšĮ „Sveikatai palankus“ komanda

Registracija vyksta čia: https://goo.gl/X2NPGG

VšĮ „Sveikatai palankus“ Jūsų asmens duomenis tvarko dėl leidinių prekybos bei webseminarų paslaugos tiekimo tikslu. Daugiau informacijos apie savo, kaip duomenų subjekto teises, rasite Privatumo pranešime čia.

 

Mokymų atsiliepimai:

R. Bogušienės kvalifikacijos mokymų atsiliepimai ir akimirkos