Mokymai skirti virėjams, dietistams, visuomenės sveikatos specialistams, įstaigų vadovams ir kitiems už maitinimo organizavimą atsakingiems asmenims DARŽELIUOSE, MOKYKLOSE IR GLOBOS NAMUOSE.

Jums nereikės niekur važiuoti, viską sužinosite ir išmoksite per savo kompiuterį. 

Saugus, kokybiškas ir sveikatai palankus vaikų maitinimas!

Specializuota patvirtinta kvalifikacijos kėlimo programa:

 1. NAUJOJO VAIKŲ MAITINIMO ORGANIZAVIMO APRAŠO IŠAIŠKINIMAS – WEBSEMINARAS   (1,5 VAL./ 2 AK.VAL.)

  • viskas apie naująjį vaikų maitinimo organizavimo aprašą, kuris įsigalios nuo š.m. rugsėjo 1 d.;
  • naujausius teisės aktų reikalavimus ir kaip juos praktiškai įgyvendinti;
  • sveikos vaikų mitybos pagrindus ir kaip juos pritaikyti praktikoje.

Video seminarą veda ir metodinę medžiagą parengė Raminta Bogušienė – sveikatai palankaus maisto technologė ir mitybos specialistė, sveikatai palankaus vaikų maitinimo iniciatorė ir konsultantė, Kauno Technologijos universiteto magistro laipsnis maisto technologijos srityje, maisto saugos ir kokybės specialistė, ekologiškų maisto produktų sertifikavimo ekspertė, sveikatai palankaus maisto kūrėja ir gamintoja.

 2. NAUJOJO VAIKŲ MAITINIMO ORGANIZAVIMO APRAŠO IŠAIŠKINIMAS – SKAIDRĖS, TECHNOLOGINĖS KORTELĖS (1,5 VAL. / 2 AK.VAL)

  • Teisės aktų išaiškinimas ir praktinis įgyvendinimas;
  • Kokios naujienos vaikų maitinime nuo 2018-09-01;
  • Technologinės kortelės išbandymui ir gaminimui sveikatai palankių patiekalų vaikų maitinime.

3. Maisto saugos ir kokybės naujovės: kaip įgyvendinti visus reikalavimus – SKAIDRĖS (1 val. 10 MIN/ 1,5 ak.val.)

  • Maisto saugos ir kokybės samprata;
  • Kokios rizikos ir dėl kokių priežasčių turi būti suvaldytos;
  • Naudojamų žaliavų kontrolė priėmimo ir sandėliavimo metu;
  • Reikalavimai įrankiams, įrangai ir aplinkai;
  • Technologinio proceso kontrolė;
  • Prevencija ir kryžminės taršos valdymas;
  • Darbuotojų higiena.

Maisto saugos ir kokybės naujovių metodinės medžiagos rengėja Akvilė Lekavičiūtė – maisto saugos ir kokybės ekspertė. Patirtis maisto saugos ir kokybės vadybos dokumentų rengime, patirtis maisto produktų šviežumo vertinimo ir higienos reikalavimų taikyme, ženklinimo informacijos pateikimo vartotojams maisto ir ne maisto produktų etiketėse. Bakalauro laipsnis Lietuvos mokslų universiteto maisto saugos srityje ir magistro laipsnis Mykolo Riomerio universitete išorės ir vidaus audito srityje.

4. BAIGIAMASIS TESTAS (25 MIN./ 0,5 AK.VAL.)
Mokymus taip pat sudaro:

  • Dalomoji medžiaga (pdf formatu) ir video medžiaga;
  • Kvalifikacijos kėlimo pažymėjimai.

Kaina – 49 Eur

Daugiau informacijos: projektai@sveikataipalankus.lt, +37060910833

REGISTRUOKITĖS ČIA:

VšĮ „Sveikatai palankus“ Jūsų asmens duomenis tvarko dėl leidinių prekybos bei webseminarų paslaugos tiekimo tikslu. Daugiau informacijos apie savo, kaip duomenų subjekto teises, rasite Privatumo pranešime čia.

Būkite sveiki!
Būkite laimingi!
Ir laimingus darykite kitus!
©2018 VšĮ „Sveikatai palankus“